Astrologie

#karma #astrolog amphora #astrolog #amphora #descendent #vieti anterioare #tema natala

Individualism si interese proprii in vietile anterioare

Zus,  25-05-1992, Onesti, ora 23:00, feminin: Ce lectii karmice am de depasit in aceasta viata?

Astrolog Amphora:  In viata anterioara, pe plan personal, ai fost victima propriului egoism, ai esuat adeseori in iubire, pentru ca erai mai mult in cautarea unor parteneri de care sa asculti si care luau decizii in locul tau. Traiai mai mult in umbra lor.

In prezent ai de dus in spate o karma relationala grea, vei simti ca nu te poti  implica intr-o relatie serioasa de lunga durata , sau ca in ciuda eforturilor tale, dorinta nu ti se implineste. In aceasta viata trebuie sa gasesti un echilibru just in relatiile cu ceilalti. Trebuie sa inveti sa te porti, nici prea dur, nici prea supusa, si sa intelegi ca libertatea ta se termina acolo unde incepe libertatea celuilalt. Odata aceasta lectie inteleasa si asumata, echilibrul va fi regasit, si vei cunoaste ca totul in viata ta merge bine, cand vei avea o relatie sentimentala sanatoasa si armonioasa. Trebuie sa inveti sa iti rezolvi singura problemele, fara ajutor sau protectii.

Pe plan social ai neglijat prea mult cariera punand accent deosebit pe familie. Ai avut o mare fragilitate emotionala si cereai de la ceilalti protectie totala si absoluta, daruire emotionala la fel de mare, dar ei vedeau asta ca pe o slabiciune, ca pe un handicap si te considerau prea copil si astfel puteau profita de tine. Astazi trebuie sa-ti dezvolti autocontrolul si sa inveti sa pui logica inaintea emotiilor si senzatiilor.

Amel, 12 august 1991, feminin, ora 12.30 (noaptea), in judetul Tulcea: Ce lectii karmice am de depasit in aceasta viata?

Astrolog Amphora: Tema natala releva 5 planete retrograde, care aduc informatii despre actualizarea unei karme trecute, mai ales legata de comunicare (Mercur) si de iubire (Venus). Astfel conjunctia celor doua planete retrograde este indiciul unor vieti precedente dificile din punct de vedere afectiv. Nu ai iubit sincer sau nu ai fost iubita si prin propriul comportament i-ai facut sa sufere pe cei din jur.

In viata actuala va trebui sa inveti sa iubesti in mod dezinteresat, pentru ca se pare ca nu poti sa desparti sentimentele de interesul material. Saturn retrograd exact peste Mijlocul Cerului indica o karma destul de limitativa in ceea ce priveste cariera si relatiile cu orice persoana care semnifica autoritatea: sef, parinti, profesori, oficialitati etc. Saturn retrograd indica o repetare a karmei.

Ai beneficiat in vietile anterioare de o pozitie inalta in ierarhia sociala sau politica. Greseala pe care ai comis-o a fost neintelegerea faptului ca puterea conferita de rang trebuie pusa si in slujba oamenilor, nu doar in folosul propriu. Te-ai lasat corupta si ai reusit pe cai ocolitoare, fara sa tii cont de cei mai presus de tine. Si in prezent vei putea ajunge in situatii importante la nivel social sau politic si vei fi pusa in fata acelorasi alegeri. Important este sa stii sa pastrezi echilibrul, sa nu cazi in greseala din nou. Se pare ca vei invata de data aceasta lectiile vietii tale, pentru ca la maturitate vei avea parte de fericire, noroc, bunastare materiala si o viata implinita (Soarele si Jupiter in casa 4).

Ralucaf, 29-11-1989,  7:15 AM,  Suceava: In ce consta karma sentimentala pe care o am in aceasta viata?

Astrolog Amphora: Ai Descendentul in Gemeni, si asta te face sa fii mai instabila in sentimente, te plictisesti repede. Insa mai curand ai o karma erotica, deoarece casa karmei peste Scorpion indica vieti anterioare in care ai combinat magia cu sexualitatea, prin tantra yoga sau prin ritualuri de magie sexuala. Astazi ai o forta de seductie deosebita pe care nu o constientizezi pe deplin. Atragi foarte mult si ai parte in viata de iubiti pe care i-ai mai intalnit in alte vieti.

Ai pe Venus  in Capricorn alaturi de Saturn, si asta iti aduce sentimente profunde, dar exprimarea lor este cenzurata. Aceste limitari autoimpuse pot fi o reactie de aparare impotriva suferintelor din iubire. Saturn la randul sau genereaza raceala si neincredere in dragoste, dificultati in relatiile cu ceilalti, atitudine conservatoare privind banii.

Pot sa apara mai multe camine, sau mai multe casatorii. In relatiile sentimentale ai tendinta de a plasa partenerul in pozitie de subaltern, de aceea nu vei putea fi capabila de o relatie de pe pozitii egale decat dupa 30 de ani.

Prima parte a vietii va fi mai dificila, mai ales pe plan relational, mai ales daca te manifesti dominatoare si egoista. Mediocritatea si banalitatea te plictisesc, de aceea cauti mereu compania persoanelor deosebite. Trebuie sa lasi orgoliul la o parte, sa-i accepti pe ceilalti asa cum sunt. Fericirea este posibila numai daca iti dezvolti latura dezinteresata.




Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Pune o intrebare