Astrologie

#karma #astrolog #relatie

Implicatii karmice in gasirea sufletului pereche

Bibilikka - 14 februarie 1968, ora 5.00, Bucuresti; el – 4 ianuarie 1970, ora 02.00. Ce karma exista intre mine si partenerul meu?

Astrolog Amphora: Partenerul tau este orientat catre femei mai in varsta decat el si se implica mai greu afectiv. Cum Ascendentul tau vine exact peste Venus a lui, rezulta o legatura subtila deloc de neglijat intr-o relatie, care aduce sustinere reciproca si compatibilitate intre personalitatea ta si ceea ce gaseste el atragator la o femeie. Luna lui conjuncta cu Neptun si cu Iunona din tema ta, de asemenea anunta o posibilitate de legalizare a relatiei dar avertizeaza si asupra tendintei ca el sa nu te perceapa corect, sa se insele uneori asupra felului tau de a fi. Dar aspectul genereaza romantism si este indiciul unei karme pozitive, a unei legaturi romatice sau spirituale dintr-o alta viata. Pe casa relatiilor din tema ta se inscrie Lilith a lui, ceea ce conduce la o legatura oarecum conflictuala, cel putin o criza relationala veti avea de experimentat cam la jumatatea drumului vostru comun. Partea mai putin placuta, din punctul tau de vedere, este ca el are tendinta de a te insela, de a te trada, nu neaparat cu o alta femeie, ci prin a reactiona la un moment dat foarte surprinzator pentru tine, intr-un mod neasteptat, ceea ce poate afecta relatia.

Sabrina – 08 iulie 1991, ora 21:00, Piatra Neamt; Jahangir, 19 februarie 1986, ora 15.30, Lahore, Pakistan. In ce consta karma sentimentala pe care o am in aceasta viata?

Astrolog Amphora: Sabrina, tu ai descendentul si Soarele in Rac, adica ai relatii bazate pe multa afectivitate dar si pe o legatura de dependenta, de posesivitate mai mare, ori a ta, ori a partenerului. Cel mai indicat pentru tine este genul de barbat traditionalist in casnicie, orientat catre familie, dar afectiv si erotic avand caracteristici de Leu, adica usor dominator, generos, selectiv in relatiile lui. Cum tu ai in casa casatoriei 5 planete, aceasta subliniaza importanta pe care o are in viata ta casnicia si in general legaturile afectiv-emotionale, iar numarul mare de planete poate sa indice si posibilitatea mai multor uniuni legale. Intre tine si Jahangir este o legatura stimulanta, pasionala, dar si o karma mai delicata indicata de superpozitia Luna tu, Lilith el. Aspectul aduce multa atractie fizica, este marcajul unei datorii karmice a lui catre tine dintr-o viata in care ati fost rude de sange, probabil parinte-copil, sau frati. Dar de regula cand este Lilith implicata intr-o asemenea conjunctie, exista riscul unei crize, a unei neintelegeri care poate duce la ruptura. Dupa cum Lilith este plasata in Taur, presupun ca Jahangir are o latura de posesivitate accentuata, pe care tu o vei suporta din ce in ce mai putin.

A. gabriela, 14 iulie 1968, ora 11.00, Panciu, sex feminin. In ce consta karma sentimentala pe care o am in aceasta viata? Imi voi gasi jumatatea vreodata?

Astrolog Amphora: Gabriela in mod normal ar fi trebuit sa te casatoresti la o varsta foarte frageda, ai descendentul in Berbec, marcaj care da casatorie timpurie. Dar ai si pe Saturn in casa casatoriei, care predispune la un mariaj in a doua jumatate a vietii, la amanari si intarzieri, si chiar celibat, dar nu cred sa fie acesta cazul tau. Si spun asta pentru ca ai sensul vietii catre casa 7, adica o casnicie este un scop major al vietii tale si al evolutiei tale. Sunt importante relatiile de orice tip, dar si casatoria, insa ea se va face cu ceva mai mult efort. Poate ca fara sa-ti dai seama esti prea pretentioasa in alegerea partenerului, iti doresti ceva ce nu ai avut parte. Analizeaza-ti idealul si compara-l cu ceea ce ti-a oferit realitatea, apoi adapteaza dorintele tale la ceea ce poti obtine. Ai multa sensibilitate sufleteasca si tandrete de oferit, e pacat sa se piarda in vise nerealizabile.

 


Foto: www.nandoism.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Cauta-ti perechea

Top