Astrologie

#astrologie #horoscop #zodii #predictii # horoscop zilnic #horoscop 19 martie

Horoscop complet 19 martie. Ce rezerva astrele fiecarei zodii

Ziua de 19 martie se anunta a fi cat se poate de benefica pentru majoritatea nativilor zodiacului. Atat pe plan financiar, profesional cat si in dragoste, toata lumea are parte de surprize placute.

BERBEC

Berbecii vor avea o zi minunata pe plan profesional, in special. Vor ave aparte de aprecierea sefilor iar acest lucru va fi si mai notabil in momentul in care vor primi marirea salariala pe care si-o doresc. In dragoste se bucura de suportul persoanei iubite.

TAUR

Taurii au parte de surprize placute mai ales in relatie. Vor primi cadouri din partea persoanei iubite sau vor avea parte de surprize romantice care mereu le sunt pe plac. Pe plan financiar se pot bucura de o serie de castiguri neasteptate.

GEMENI

Gemenii trec printr-o perioada foarte buna, avand in vedere ca au oportunitati pe toate planurile si ca fac cele mai bune alegeri pentru ei. Profesional se vor bucura de o sansa mare de a evolua, financiar vor obtine din de in ce mai multi bani iar in dragoste au parte doar de armonie.

RAC

Racii se simt in sfarsit lipsiti de griji. Dupa o perioada destul de lunga, au reusit sa scape de cam toate poverile pe care le aveau iar acum este momentul sa se gandeasca doar la ei insisi. Iar acest lucru ii va face sa fie nespus de fericiti. 

LEU

Leii se bucura in primul rand de castiguri financiare neasteptate. Au parte de cadouri banesti ori de rezolutia dezbaterii unei mosteniri care se va dovedi a fi cat se poate de profitabila pentru ei. Persoana iubita le este alaturi in orice moment al zilei.

FECIOARA

Fecioarele sunt foarte romantice azi. Pe langa faptul ca se bucura de toata afectiunea si atentia persoanei iubite, au parte totodata si de atentia si aprecierea prietenilor si colegilor. Acest lucru se traduce printr-o avansare profesionala sau un dar de bani neasteptat.

Continuarea pe Lyla.ro 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro