Astrologie

#obsedate #scorpion #femei #zodiac

Horoscop. Care este cea mai obsedata femeie a zodiacului

Te considera o persoana onsedata? Daca ar trebui sa-ti dai o nota pentru cat de obsedata esti, care ar fi aceea? Astrele au multe de-a face cu felul in care iti gestionezi emotiile.

Vrei sa afli care este cea mai obsedata femei a zodiacului? Pentru ca exista un semn care este intensitatea pura, in multe aspecte ale vietii sale.

Conform Thought Catalog, acest semn este foarte energic, se lasa prada emotiilor si actiunilor impulsive, zi de zi. Dar are si o mare capacitate de intuitie. Totusi, toata aceasta acumulare de expresii il ajuta sa fie mai creativ si sa aprofundeze mult mai bine.

Care este cea mai obsedata femei a zodiacului

Atunci cand un semn zodiacal se confrunta cu un dezechilibru in chakra, incepe sa apara obsesiile. De fapt, are legatura cu respectul de sine si cu experientele trecute. Dar despre cine este vorba? Despre Scorpion, o femeie care pare nepoliticoasa, dar in profunzime este foarte fragila mental si emotional.

Dar exista femei Scorpion care isi controleaza foarte bine latura obsesiva si o pot lua ca un lucru bun. Adica, atunci cand vine vorba de un obiectiv, un proiect sau o competitie, ele devin obsedate sa castige si sa lucreze intens. Se concentreaza pe ceva si nu accepta nimic care sa le distraga atentia.

Partea cea mai rea este ca, atunci cand stabilesc o legatura, renunta greu la ea. Atasamentul este ceea ce le misca cel mai mult. Prin urmare, femeile Scorpion sufera mult in relatiile de dragoste, legaturile de familie si cu prietenii care se indeparteaza de ele. In plus, Scorpionul este un semn foarte solicitant, el doreste atentie tot timpul.

Latura lor obsesiva are legatura si cu crizele emotionale pe care le experimenteaza. Adica, atunci cand se simt triste, se adancesc si mai mult in meloancolie si le este dificil sa depaseasca episoadele de depresie. Acesta este motivul pentru care femeile Scorpion ar trebui sa caute intotdeauna o activitate suplimentara care sa le permita sa isi canalizeze energia si sa elibereze endorfine.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Culorile care atrag noroc in casa ta

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare