Astrologie

#horoscop general #zodii 2015 #predictii 2015 #horoscop 2015 #predictii #horoscop #astrologie

Horoscop 2015: Afla ce-ti rezerva astrele pentru noul an

Taur

Anul 2015 este excelent pentru demararea unor actiuni importante, inclusiv pentru inceperea, continuarea sau reluarea studiilor. Varsta nu conteaza, atata timp cat studiile va pot aduce avantaje. Lunile de maxima initiativa si eficienta sunt august si septembrie.

Prima parte a anului este o perioada in care multe vise pot prinde contur. Faceti planuri noi, se nasc sperante si mai mari in sufletul dumneavoastra si priviti cu multa incredere spre viitor.

Va simtiti liber in tot ce faceti, nu aveti limite sau restrictii si va manifestati dupa propria vointa, independent si increzator in propriile actiuni. Primiti sfaturi de la persoane competente in activitate de consiliere: consilieri juridici, financiari, profesori, care va vor oferi o anume ghidare pentru continuitatea unor proiecte.

Pe plan financiar, 2015 este un an generos. in mod sigur nu ramaneti cu buzunarul gol. Daca stiti ca meritati, puteti chiar sa cereti o bursa sau o marire de salariu, pentru ca aveti sanse mari sa vi se acorde. Martie ar fi o luna potrivita, dar nu singura.

In septembrie pare a fi un moment favorabil schimbarilor radicale in plan profesional: schimbarea locului de munca, avansare pe o alta treapta ierarhica, extinderea clientelei. Veti intui foarte bine persoanele de care este bine sa va apropiati pentru a fi sprijiniti. Veti lega prietenii foarte puternice, mai ales cu barbati si persoane mai in varsta.

Sansele de casatorie, pentru cei singuri, cresc major. Pentru cei deja casatoriti, este un moment bun pentru armonizarea energiilor in cuplu, orice problema anterioara - conflicte, dezechilibre - ajungand mai usor la consens.

Sanatatea dumneavoastra este la cote maxime, orice problema anterioara putand fi depasita cu succes. Va imbunatatiti modul de alimentatie, incercand un regim nou, ce poate da roade benefice.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

Articole din astrologie-zodii

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Dr. Raluca-Ioana Nedelea: Gura de lup si buza de iepure la animalele de companie

Expertul Acasa.ro, Dr. Raluca-Ioana Nedelea, medic stomatolog

Pune o intrebare