Astrologie

#astrologie #horoscop berbec #horoscop balanta #horoscop 13 martie # horoscop zilnic

Horoscop 13 martie. Ce-ti rezerva azi astrele

Astrele se afla intr-o conjunctura cel putin interesanta asa ca pot avea loc schimbari majore in viata fiecareia dintre voi. Sa vedem ce anume ne rezerva  horoscopul.

BERBEC

Esti foarte vulnerabil, mai ales ca ai un dusman la locul de munca. Colegul sau colega respectiva se va intoarce impotriva ta din cauza ca esti prea zeloasa. Toata lumea este constienta de capacitatea ta de a lucra incredibil de mult, insa multi pot deveni invidiosi din aceasta cauza. Asa ca, cel mai bine ar fi sa te concentrezi doar pe ceea ce ai tu de facut si, desi suna urat, incearca sa nu te faci remarcat si sa acorzi ajutorul benevol.

TAUR

In ciuda faptului ca le-ai oferit ajutor multora dintre prietenii tai, vei observa ca majoritatea se fofileaza acum, cand ai cea mai mare nevoie de suportul lor. Acest lucru s-ar putea sa te enerveze maxim, insa nu uita: cel mai bine este sa iti urmezi tu interesul! Nu te mai gandi mereu la ceilalti si acorda-ti si tie ceva timp. Mergi la film sau la teatru si lasa responsabilitatile pe locul doi. Astfel, vei reusi sa te detasezi si sa scapi repede de aceasta saptamana stresanta.

GEMENI

Simti ca te-ai delasat si ca aspectul fizic nu te mai multumeste. Este si normal, avand in vedere ca abia ai iesit dintr-o perioada destul de grea. Asa ca, cel mai bine ar fi sa te orientezi catre o noua directie. Cu siguranta te vei simti mai bine si vei recapata incredera in sine. Elimina dezordinea din viata ta si mergi inainte in stilul tau propriu si ordonat.

RAC

Te faci inteles foarte greu de catre cei din jur, de aceea te sfatuim sa incerci sa te adaptezi situatiei. Ar fi bine sa pleci ureceha la ceea ce au de zis apropiatii tai pentru ca altfel risti sa fii exclusa, din nou, din grupul de prieteni pe care numai ce ti l-ai format. Aceasta este singura metoda de a evita necaziurile si de a te tine departe de controverse. Adapteaza-te la situatie si totul va fi bine!

LEU

Te afli intre  ciocan si nicovala din punct de vedere financiar. Nu esti platit la timp si tocmai de aceea te afunzi si mai tare in datorii. Pe de alta parte, ar fi cazul sa incetezi sa mai dai bani cu imprumut, chiar daca este vorba de familie. Te asteapta o perioada destul de grea din punct de vedere financiar, asa ca ar fi prudent sa economisesti ceea ce ai. Nu uita! Nu este obligatia ta intretii pe toata lumea!

FECIOARA

Este posibil sa va pierdeti increderea intr-un prieten foarte apropiat care nu s-a tinut de cuvant. Asa ca, cel mai bine este sa va mentineti calmul si sa va dati seama ca oamenii sunt schimbatori. Ar fi indicat totodata sa mai plecati urechea la sfaturile rudelor apropiate. Stiti bine ca de multe ori incearca sa va previna, insa incapatanarea de care dati dovada va expune mereu pericolului. Asa ca incercati sa capatati mai multa incredere in rude si nu va incredeti atat de tare in prieteni!

BALANTA

Munca ta poate deveni destul de dificila din cauza faptului ca situatia iti scapa de sub control. Intotdeauna cineva reuseste sa-ti submineze eforturile. Poate ca ar fi mai bine sa faci mai putine, pana cand aceste vremuri vor trece. Fii conştienta de puterile tale si consoleaza-te cu faptul ca nu eşti tu cea care a creat aceste probleme.

 

Continuarea pe Lyla.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Ce influenta are echinoctiul de toamna asupra noastra

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Ce influenta are echinoctiul de toamna asupra noastra

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare