Astrologie

#zodii singure #zodii #astrologie

Femeile pe care niciun barbat nu si le doreste! Cele mai singure zodii

Atunci cand vine vorba de relatii barbatii sunt foarte atenti la ceea ce isi doresc in viata lor. Exista cateva tipuri de femei, in functie de zodiac, care nu reusesc sa mentina o relatie de lunga durata.

Leu

Femeile nascute sub acest semn sunt incapatanate si arogante. Sunt in stare sa incalce orice principiu pentru a obtine ceea ce isi doresc. Sunt de parere ca au atins pozitia cuvenita doar atunci cand a trecut prin toate etapele posibile si cand a depus toate eforturile necesare. De asemenea, femeile Leu au o parere foarte buna despre ele si sunt materialiste, privind totul prin prisma banilor.

Sagetator

Sunt prea sincere, incat uneori barbatii de langa ar prefera sa auda un strop de minciuna care sa mai infrumuseteze putin adevarul. Se lasa foarte greu induplecate si este nevoie de un efort urias pentru a fi convinse de ceva. Refuza sa isi sacrifice in vreun fel propria personalitate sau libertate pentru un barbat.

Capricorn

Femeile nascute in aceasta zodie nu suporta stabilitatea si rutina. Au standarde ridicate incat barbatii simt ca nu le pot face fata. De asemenea, sunt critice cu cei din jur, lucru care poate deranja la un moment dat. Isi doresc sa detina mereu lucruri care sa ii faca invidiosi pe ceilalti si isi transforma aceasta atitudine in scop principal.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Expertul Acasa.ro, Silvia Teodorescu, arhitect

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Pune o intrebare