Astrologie

#horoscop #zodii #stil zodii #comportament zodii

Este matinal sau pasare de noapte?

In timp ce Taurii si Fecioarele se trezesc din zori fara probleme, Gemenii sau Balantele abia reusesc sa faca ochi dimineata. Zodia in care s-a nascut dezvaluie stilul de viata al nativului in ceea ce priveste programul de somn.

Afla daca este matinal sau pasare de noapte, in functie de zodia in care s-a nascut:


Berbec


Berbecului nu-i place sa se trezeasca de dimineata si nici nu are o perioada din zi in care poate spune ca este mai activ ca oricand. Berbecul obisnuieste sa se culce tarziu si prefera un program flexibil in timpul zilei pentru a nu fi obligat sa ajunga undeva la prima ora.


Taur


Taurul este, de obicei, o persoana matinala, care se trezeste la primele ore ale diminetii. Taurul incepe ziua in forta, munceste mult si energic, iar seara prefera sa mearga devreme la culcare. Cand este vorba de distractie, insa, Taurul isi ofera placerea unei nopti pierdute. Acest lucru, totusi, se intampla rar.


Gemeni


Gemenii nu se trezesc niciodata in zori deoarece stilul lor de viata este prea schimbator ca sa fie fresh de la prima ora. Nativii zodiei obisnuiesc sa stea adesea seara pana tarziu si sa se trezeasca si mai tarziu, dimineata. In general, Gemenii sunt energici din a doua parte a zilei.


Rac

 

Racul prefera sa se trezeasca de dimineata. Insa nativul nu da impresia ca este foarte activ deoarece obisnuieste sa-si desfasoare activitatea retras, departe de ceilalti. Cand are un proiect important, Racul poate adopta un regim de viata riguros, cu trezit si culcat devreme, zi de zi si seara de seara.


Leu


Leul nu este genul de persoana matinala. Insa, in zilele in care are sedinte sau alte lucruri importante de facut, Leul face un efort pentru a se trezi foarte devreme. Nativii zodiei pot fi si pasari de noapte, in special in vacanta sau cand au o intalnire romantica.


Fecioara


Fecioarei nu-i place sa piarda timpul. Pentru Fecioara, ziua incepe dis-de-dimineata si se termina undeva in jurul orelor 22:00. Nativii zodiei nu sunt aproape niciodata pasari de noapte, decat, poate, in cazuri exceptionale. Fecioarele nu au nicio problema in a se trezi deoarece sunt pline de energie si au o vointa de fier.


Balanta


Balanta nu este o persoana matinala, ci, mai degraba, o pasare de noapte. Nativii zodiei stau pana seara tarziu si, uneori, chiar pana spre dimineata, insa nu pentru a lucra, ci pentru distractie. Balantele isi doresc in job care sa inceapa cel mai devreme la ora 9 dimineata.


Scorpion


Scorpionii nu sunt genul de persoane care sa se trezeasca cu noaptea in cap, dimpotriva. Nativii functioneaza cel mai bine seara si noaptea. De aceea, in timpul zilei, Scorpionii prefera sa stea retrasi undeva, pentru a nu fi tulburati. Pe masura ce trec orele, acestia acumuleaza energie si isi revin.


Sagetator


Sagetatorul este matinal, energic si optimist. Nativului nu-i place sa piarda vremea si obisnuieste sa se trezeasca odata cu gainile. Sagetatorii pierd noptile numai atunci cand au un motiv intemeiat, insa acest lucru reprezinta, de cele mai multe ori, o exceptie in stilul lor de viata.


Capricorn


Capricornul este o persoana matinala. Nativul nu prea stie cum este sa stai nedormit noaptea deoarece nu face astfel de experimente. Capricornul considera somnul ca o masura de protejare a sanatatii sale fizice si psihice. De aceea, stilul sau de viata este unul sanatos, echilibrat.


Varsator


Varsatorul are un program haotic. Desi i se intampla adesea sa se culce tarziu, Varsatorul nu este ceea ce se cheama o pasare de noapte. Nativul nu-si petrece timpul in cluburi de noapte, ci, mai degraba, in pat, cu un laptop in brate sau in fata televizorului. In cazuri exceptionale, Varsatorul se trezeste la prima ora.


Pesti


Pestii nu sunt deosebit de energici dimineata, chiar dimpotriva. Pentru nativii acestei zodii, somnul de noapte este foarte important. Cand nu se odihnesc bine, nativii Pesti pot suferi atat de mult incat, uneori, se imbolnavesc. Pestii au nevoie de un regim de viata echilibrat, cu un program de somn.

Sursa foto: wakeupeasily.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro