Astrologie

#zodii lenese #predictii #horoscop #astrologie

Ele sunt cele mai lenese zodii! Esti de acord?

Probabil le recunosti dintr-o mie! Sunt acele persoane care ar face orice pentru a sta degeaba. Nu le place sa ridice un deget pentru a face curat in casa, iar la locul de munca gasesc in permanenta pe cine sa delege sa rezolve diverse taskuri in locul lor. Iata care sunt cele mai lenese zodii ale horoscopului.

Taur

Taurii nu fac eforturi prea mari pentru a-si indeplini in totalitate sarcinile de zi cu zi. Le place sa se relaxeze si sa obtina diverse lucruri fara sa faca nimic. Nu este de mirare de ce ocupa un loc de cinste in topul celor mai lenese zodii. Acesti nativi au intotdeauna dorinta de munca, insa prea putina determinare pentru a face ceva rasunator. Adesea ajung sa isi lase treburile neterminate, deoarece se plictisesc rapid. Reusesc insa sa-i determine pe altii sa termine lucrurile pe care le-au inceput.

Varsator

Desi multi dintre reprezentantii acestei zodii sunt persoane realizate, nu inseamna ca nu au momentele lor in care vor sa leneveasca precum pisica la soare. Activitatile distractive reusesc sa ii atraga cu usurinta in mrejele lor, mai ales daca nu exista nimic care sa ii trezeasca la realitate. De asemenea, Varsatorii sunt persoane usor influentabile, iar daca au un anturaj nepotrivit pot cadea rapid in capcana lenii cronice. Acesti nativi trebuie sa se inconjoare de oameni muncitori si avuti pentru a se mobilza. In caz contrar ajung la sapa de lemn.

Pesti

Pestii se numara printre cele mai lenese zodii, insa nu deoarece nu au vointa ci din teama de a actiona. Isi fac mii de ganduri negative care le taie rapid elanul de a se apuca de ceva. Acesti nativi acorda prea multa atentie asupra a ceea ce cred ca ar putea spune lumea, dar si starilor emotionale pe care le au iar acest lucru ii tine in loc. In consecinta, multi nativi ajung sa practice mancatul emotional si sa isi piarda timpul cu activitati marunte si fara rezultate. Ei nu s-ar supara daca si-ar putea petrece astfel toata viata.

Sursa foto:  pexels.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro