Astrologie

# lacomie #zodii #horoscop

Ele sunt cele mai lacome zodii. Le recunosti?

Pentru unii oameni, nimic nu este suficient. Ei sunt condusi de nevoia de putere si sunt satisfacuti doar cu mese fine, cumparaturi si sampanie scumpa. Aceste zodii pot fi, de asemenea, egoiste cand vine vorba de timpul si atentia celorlalti. Nu se abtin niciodata sa ceara ceva ce isi doresc. Daca cunosti pe cineva care vrea mai mult, si mai mult, astrologia ar putea fi de vina. Aceasta nevoie de a avea totul este specifica doar anumitor zodii. Iata care sunt acestea.

1. Leu

Acesti oameni ambitiosi, obsedati de statut, vor sa fie mereu in centrul atentiei. Leii sunt mereu mandri si aroganti si isi etaleaza adesea bogatia. Prin urmare, Leii sunt genul care se vor imbraca pentru a impresiona sau isi vor cumpara o casa impresionanta.

Dar aroganta Leilor se extinde dincolo de posesiunile materiale. Ca regi ai junglei, nativii cred ca este dreptul lor sa acapareze toata atentia si vor face tot ce le sta in putinta pentru a o pastra atentia celor din jur indreptata spre ei. Daca nu sunt coplesiti cu adoratie, Leii isi vor arata adevarata lacomie.

2. Fecioara

Acestui semn hipercritic nu ii place sa imparta si cauta mereu modalitati de a economisi, ceea ce inseamna ca nativii se vor gandi la o achizitie importanta ore sau chiar zile intregi. Fecioarele sunt adesea foarte sobre si pot fi chiar considerate zgarcite.

Fecioarele isi doresc stilul de viata de lux pur pentru ele insele, fara sa le pese de modul in care traiesc ceilalti. Prin urmare, sunt adesea vazute, pe buna dreptate, ca persoane carora nu le pasa de nimeni in afara de propriile lor persoane cand vine vorba de a obtine viata pe care cred ca o merita.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Expertul Acasa.ro, Silvia Teodorescu, arhitect

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro