Astrologie

#femeie rea #femeie puternica #zodii #horoscop #astrologie

Ea este cea mai puternica, dar si cea mai rea femeie din zodiac! Ce secrete detine

Fiecare nativ are caracterestici definitorii pentru personalitatea lui. Femeile, cu atat mai mult. Au o personalitate mult mai puternica si mai complexa decat cea a barbatilor si par sa se descurce in orice situatii. Exista insa o femeie care este cea mai puternica din tot zodiacul. Insa pe cat este de puternica, pe atat este de rea!

 

Este un lider innascut si reuseste sa-si duca la indeplinire menirea, cu orice pret. Aceasta femei nu doar ca sunt oameni de afaceri importanti, insa sunt, in acelasi timp, misterioase, fermecatoare si inteligente. Nu-i de mirare ca nimeni nu poate rezista in fata lor.

Au o energie debordanta si dau dovada de o determinare iesita din comun cand vine vorba despre atingerea scopurilor pe care si le-a propus. Nu se lasa intimidate de nimeni si de nimic si sunt in stare sa calce pe cadavre pentru a reusi. Femeile nascute in zodia Scorpion, caci despre ele este vorba, nu obisnuiesc sa-si iasa rapid din fire, cand ceva le sta in cale. Planuiesc in schimb o rzbunare dureroasa si “ataca” atunci cand te astepti mai putin.

Aceasta femeie iubeste independenta si stie cum sa se descurce singura in orice situatie. Din acest motiv profita din plin de acest avantaj si nu se inhama usor in nicio relatie. Ii plac insa aventurile si nu spune nu unei partide de amor cu un necunoscut.

Desi par adesea fiinte dure si de nepatruns, sau chiar lipsite de sentimente, in realitate, acesti nativi sunt macinati de diferite ganduri si temeri in interior, insa nu lasa nimic sa iasa in exterior din teama de a nu fi vazute ca fiind fiinte slabe si sentimentale.

Sursa foto: lifeands.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro