Astrologie

#horoscop #zodii #dieta zodii #slabire zodii #slabit eficient zodii

Dieta eficienta in functie de zodie

Masura in care o dieta este eficienta sau nu poate sa fie evaluata in functie de zodie. De pilda, daca Berbecii scapa imediat de surplusul ponderal eliminand din meniu branzeturile, Balantele pot consuma linistite lactate, insa trebuie sa se tina departe de alimentele dulci. Functionarea organismului este influentata astral, inclusiv din prisma acumularii grasimilor. Iata cum sta situatia in cazul fiecarei zodii in parte.

Berbec

Berbecii au rareori probleme cu silueta, iar cand se intampla sa adune un numar mai mare de kilograme, reusesc sa scape de ele cu usurinta. Tot ce trebuie sa faca este sa isi axeze dieta pe proteine (carne slaba, fasole, soia) si sa renunte la branza, smantana si sosuri grele.

Taur

Taurii sunt gurmanzi innascuti, de aceea se trezesc deseori in situatia de a incepe o dieta urgent. Daca la restul alimentelor pot sa renunte usor, produsele de patiserie, pastele si zaharul sunt trei delicii de care nu se pot lipsi. Ironia sortii face ca tocmai preferintele lor sa ii ingrase cel mai mult.

Gemeni

Gemenii mananca haotic si orice le pica in cale. De aceea, dieta corecta pentru ei implica, in primul rand, un orar fix de masa si un plan nutritional prestabilit. Intrucat se ingrasa de la grasimi si dulciuri, aceste doua categorii de alimente trebuie sa dispara din bucataria lor.

Rac

Racii au o predispozitie nativa de a retine apa, de aceea vor slabi doar daca reusesc sa reduca cantitatea de sare pe care o consuma. Dietele acestor nativi vor da rezultate daca sunt combinate cu ceaiuri diuretice si alte retete de detoxifiere.

Leu

Mari pofticiosi si devoratori de mancaruri elaborate, leii ar trebui sa reduca aportul de grasimi saturate si sa creasca nivelul fibrelor pe care le consuma (cereale integrale, fructe, legume, seminte etc). De asemenea, pentru ca au colonul lenes, ar fi recomandat sa creasca aportul de lichide si de supe dietetice.

Fecioara

Nativii din fecioara trebuie sa se tina departe de alimentele care fermenteaza, intrucat au tendinta sa se baloneze frecvent. O dieta corecta pentru ei implica un consum mai mare de vegetale si excluderea carnii, aliment care contribuie foarte mult la cresterea lor in greutate.

Balanta

Balantele sunt veritabile devoratoare de dulciuri. Daca la mancarea propriu-zisa mai fac nazuri si nu sunt gurmande innascute, cand vine vorba despre prajituri, inghetata si alte delicii dulci, abuzeaza fara retineri. Tocmai de aceea evitarea produselor hiperglicemice da cele mai bune rezultate in cazul acestor nativi.

Scorpion

Nelinistiti si pasionali, scorpionii mananca pe fond nervos, iar acest lucru li se citeste imediat pe trup. Daca sunt stresati si suparati, au tendinta sa se alimenteze haotic. Iata de ce dieta lor ideala implica multa relaxare si autocontrol. Pentru a-si regasi echilibrul emotional, este recomandat sa consume alimente usoare, precum salatele, fructele, legumele si preparatele dietetice.

Sagetator

Sagetatorii sunt mari entuziasti ai bucatariei traditionale romanesti. Consuma ciorbele, supele si chiar si cartofii cu o cantitate mare de paine sau alte produse fainoase. Intotdeauna mai adauga putin ketchup la friptura si exagereaza cu condimentele. Dieta lor ideala presupune consumul sporit de fructe si un aport suplimentar de vitamine B.

Capricorn

Capricornii reusesc sa scape de kilogramele suplimentare printr-o dieta clasica, echilibrata, care sa le furnizeze aportul minim necesar de nutrienti. Dimineata li se recomanda un meniu bazat pe lactate, pranzul pe proteine si cina pe fructe si legume.

Varsator

Varsatorii au un dar nativ de a cunoaste care sunt acele alimente care le dauneaza formei corporale si sanatatii. Nu mananca grasimi si produse hipercalorice, iar stomacul lor nu suporta o cantitate prea mare de mancare. Totusi, chiar si in rarele dati cand acul cantarului ii nemultumeste, pot incepe un regim cu cereale integrale, salate, fructe si iaurt.

Pesti

Sensibili la nivelul sistemului endocrin si predispusi retentiei de lichide, nativi din Pesti nu ar trebui sa consume niciodata sare, fast-food, grasimi saturate, bauturi carbogazoase si produse greu de digerat. In cazul lor, fructele de mare, legumele verzi si fructele fac minuni pentru silueta.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro

Sfatul expertului