Astrologie

#karma #viata #relatii #astrolog #astrolog amphora

Destinul in iubire, in functie de astrograma

dani_miha10, 09-03-1981, ora 11.00, Tulcea: Ce imi rezerva in aceasta viata karma mea?

Astrolog Amphora: Dani, in tema ta in Balanta, casa relatiilor pasagere si a copiilor este conjunctia dintre Jupiter retrograd si Saturn retrograd. Aceasta inseamna ca ai o karma relationala de rezolvat, ca esti marcata de o anumita izolare in plan social, de dificulati de comunicare afectiva, avand in acelasi timp o “sete” intensa de iubire, armonie, echilibru, relatii.

Armonia se atinge prin cultivarea iubirii si a comunicarii, prin a accepta ceea ce ti se ofera. Ai o karma cu parintii si cu copiii tai, ca si dificultate de a relationa echilibrat cu ei. Insa prezenta lui Jupiter, chiar daca retrograd, indulceste experientele, aduce armonie si fericire, chiar daca toate astea se vor produce mai tarziu sau ceva mai greu. Sensul vietii in Leu spune ca in aceasta viata trebuie sa-ti pui in practica planurile fara sa astepti ajutorul protectorilor sau al prietenilor, asa cum s-a intamplat in mai multe vieti.

In unele situatii chiar vei ramane singura si fara niciun sprijin decat propria ta vointa si inteligenta. Trebuie sa-ti asumi unele responsabilitati, sa schimbi interesele colective cu cele proprii. Este posibil sa traversezi perioade de singuratate si sa-ti fie mai greu sa gasesti un partener, lucru care face parte din karma ta. Cu cat te vei face mai bine inteleasa de ceilalti cu atat vei reusi sa atenuezi efectele acestei karme relationale.

Sandy, 13 iulie 1991 la ora 23:55: Ce datori karmice exista intre mine si iubitul meu (este nascut in data de 4 mai 1991)?

Astrolog Amphora: In primul rand, sinastria dezvaluie o mare asemanare de destin in aceasta viata, pentru ca aveti sensul vietii ( axa destinului ) in aceeasi pozitie in horoscop. Apoi Luna si Soarele tau se afla in conjunctie cu nodul sud al axei destinului iubitului tau, ceea ce spune ca tu esti aceea care ai de platit unele datorii karmice fata de el, din vieti in care ati avut relatii dificile de familie, in special de tip parinte-copil, ceea ce ar putea deveni usor frustrant pentru tine pe parcurs.

Legatura voastra este foarte vie, dinamica, intre voi este si o mare atractie fizica si multa armonie a personalitatilor – zodiile voastre de nastere sunt foarte compatibile. El te stimuleaza si iti da un plus de energie pentru a-ti implini si cele mai cutezatoare idealuri, iar tu ii stimulezi imaginatia si gustul pentru romantism. Uneori fiecare vede in celalalt prea multa superficialitate si exista unele neintelegeri (ambii aveti Soarele in careu cu Mercur al celuilalt), dar per total este o sinastrie frumoasa care promite o legatura durabila si stabila, atata vreme cat distanta nu reprezinta o piedica majora.

Lilishor, 24.12.1978 ora 03.15 Hunedoara, feminin: In ce consta karma sentimentala pe care o am in aceasta viata?

Astrolog Amphora: Ai descendentul in Taur, Lilishor, ceea ce inseamna ca-ti doresti relatii sentimentale stabile care sa-ti ofere atat siguranta afectiva cat si materiala, si te simti atrasa de parteneri mai posesivi, dar care sa-ti poata implini aceste nevoi interioare ale tale.

Cum Venus se afla in Scorpion si este conjuncta cu Uranus, se poate sa ai parte de o viata erotico-sentimentala mai bogata decat ti-ai dori, te indragostesti foarte usor cateodata, ai parte de iubiri la prima vedere, de relatii neobisnuite, sau de legaturi care se deruleaza in contexte neobisnuite, poti avea relatii cu straini sau chiar sotul tau ar putea fi din alta tara.

Educatia de acasa ori chiar proprii tai parinti isi pun mult amprenta asupra relatiilor tale, asupra modului in care te manifesti in iubire. Armonia si echilibrul afectiv s-ar putea sa vina dupa 30 de ani, printr-un partener de la distanta cu care initial vei avea relatii de serviciu si de amicitie. Cand va fi sa te casatoresti, cel putin unul din parintii tai se va impotrivi foarte mult acestei uniuni.

 


 

 



Sursa foto : cafeastrology.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Culorile care atrag noroc in casa ta

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Culorile care atrag noroc in casa ta

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare