Astrologie

#horoscop #horoscop personal #amphora #astrolog #astrologie #consultatii astrologice

Descopera horoscopul tau personal

Daca ti-ai dorit sa intelegi de ce ai avut parte de anumite experiente, de ce anumiti oameni au aparut in viata ta, cum sa rezolvi unele situatii legate de diverse arii existentiale (dragoste, cariera, sanatate, bani etc), poti gasi un raspuns in personal.

Horoscopul personal te ajuta sa recunosti blocajele si sa le depasesti, sa sesizezi oportunitatile aparute si sa profiti de acestea. In functie de tema ta de nastere, horoscopul personal analizeaza planetele in semne si in case si face analiza aspectelor unghiulare dintre planete si analiza caselor, pe sectoare de viata: personalitate, copii, familie, casnicie, relatii, bani, cariera, studii, destin, prieteni, , calatorii etc.

Un astfel de poti obtine de la , .

Astrologia reprezinta un domeniu care o pasioneaza inca din adolescenta si pe care il studiaza din 1995. “E o pasiune care m-a acaparat incet, demonstrandu-mi ca tot ceea ce facem are un sens, ca tot ceea ce ni se intampla are o noima. De cand am pasit pe aceasta cale, m-au ajutat cartile lui Dan Ciuperca , Adrian Cotrobescu, Alexandru Nicolici, Gabriel Mihailovici si nu in ultimul rand, Armand Constantinescu” explica domnia sa pe site-ul personal. In 2009, a urmat cursurile Scolii de Astrologie Fidelia.

Domeniul astrologiei permite fiecaruia o mai buna cunoastere a propriei persoane. “Cred ca astrologia ne poate ajuta sa ne cunoastem mai bine, sa ne controlam emotiile, reactiile si, in final, sa ne transformam intru eficienta, bunastare, adevar si iubire”, afirma Amphora .

Amphora - consultatii astrologice

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro