Astrologie

#horoscop #zodii #casnicie #horoscop dragoste # dragoste & sex #horoscop casnicie

Defectele zodiilor in casnicie

Berbecul este un sot agresiv si gelos, Gemenii mai mult vorbesc decat fac, iar Taurii actioneaza numai daca este vorba despre bani. Iata in continuare defectele zodiilor in casnicie.

Defectele in casnicie la Berbec

Sotul Berbec este patimas si grabit, actionand mai mult din instinct decat din ratiune. Femeia Berbec este o sotie autoritara, geloasa si violenta cand este suparata. Ambii dau dovada de multa incapatanare, asa ca au nevoie de un partener mai flexibil si mai intelegator.

Defectele in casnicie la Taur

Taurul este un sot incapatanat si posesiv in tot ceea ce are, casa, masina, bani, inclusiv sotie. Considera ca toate sunt bunurile lui pentru care a muncit si le protejeaza cu multa atentie. Femeia Taur este o sotie careia ii place sa detina controlul asupra banilor si care nu ezita sa profite de averea sotului.

Defectele in casnicie la Gemeni

Sotul Gemeni este un tip analitic, uneori intr-un mod enervant deoarece se incapataneaza sa despice firul in patru in loc sa treaca la actiune. Sotia Gemeni se plictiseste foarte repede si cere mereu sa fie distrata pentru a se simti fericita. Uneori, nativa poate parea nestatornica in sentimente.

Defectele in casnicie la Rac

Sotul Rac este adesea exagerat de atasat de familie, in numele careia spune ca face tot ceea ce face. Sotia si copiii au mari sanse sa se plictiseasca sa tot auda ca "este pentru binele familiei". Sotia Rac se dovedeste o fire hipersensibila si cicalitoare, careia nimeni nu poate sa-i faca nici cel mai mic repros fara scandal.

Defectele in casnicie la Leu

Sotul Leu stie sa faca bani, dar si risipeste averi pe lucruri care sa-i asigure luxul. Partenera acestuia ar putea deveni exasperata de grandomania Leului. Sotia Leu are asteptari foarte mari de la familie si este rece cu restul lumii. Copiii si sotul ar putea simti ca o dezamagesc la cea mai mica greseala.

Defectele in casnicie la Fecioara

Sotul Fecioara nu stie cum sa fie romantic, nu-si manifesta sentimentele deschis, iar saruturile lui sunt scurte si oficiale. Uneori, ar putea sa o faca pe sotie sa se simta prost deoarece tinde sa fie exagerat de ordonat. Sotia Fecioara critica pe toata lumea si obisnuieste sa faca ea totul pentru ca-i crede incapabili pe ceilalti.

Defectele in casnicie la Balanta

Sotia Balanta are asteptari mari din partea partenerului, pe care il vrea nu doar tata al copiilor, dar si iubit permanent. Cand nu mai simte fluturi in stomac, Balanta cauta in alta parte si se indragosteste usor. Barbatul Balanta este autoritar si incapatanat, asa ca isi cauta o sotie supusa.

Defectele in casnicie la Scorpion

Femeia Scorpion vede adesea in casatorie o sansa de a se realiza in plan financiar. Aceasta este extrem de orgolioasa si se pune pe ea pe primul loc. Barbatul Scorpion poate avea vieti duble si nu de putine ori are relatii extraconjugale, pentru a-si indeplini cele mai extravagante fantezii sexuale.

Defectele in casnicie la Sagetator

Femeia Sagetator pretinde de la sotul ei libertate totala de miscare, ignorand cu totul responsabilitatile familiale in numele independentei personale. Barbatul Sagetator poate avea aventuri in afara relatiei, insa de obicei le pastreaza secrete. Ambii nativi se pun pe sine pe primul loc.

Defectele in casnicie la Capricorn

Femeia Capricorn prefera sa fie casnica si sa-si conduca barbatul din umbra pe aripile succesului. Calculata si retinuta in sentimente, sotia Capricorn poate parea uneori usor manipulatoare. Sotul Capricorn prefera sa munceasca pentru bani decat sa-si scoata familia in oras, ajungand sa-si neglijeze sotia si copiii.

Defectele in casnicie la Varsator

Sotia Varsator este exagerat de sincera chiar si atunci cand si-ar putea rani copiii sau sotul. Aceasta spune exact ce gandeste, riscand sa distruga increderea celor dragi. Sotul Varsator are idei demodate despre familie, astfel incat cei dragi probabil ca vor actiona pe ascuns pentru a evita un scandal.

Defectele in casnicie la Pesti

Femeia Pesti este o sotie cicalitoare si hipersensibila, care nu suporta sa i se faca observatie de niciun fel. Nativa isi schimba dispozitia des, iar partenerul ei va trebui sa fie prudent. Sotul Pesti este un tip pe care familia nu se va putea baza niciodata sa schimbe un bec, cu atat mai mult sa asigure stabilitatea financiara. Nativul are nevoie de o casatorie cu o femeie practica.

Foto: wedinator.icanhascheezburger.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Culorile care atrag noroc in casa ta

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare