Astrologie

#astrologie #horoscop #zodii #decor #stilul zodiei tale

Decorul in care zodia ta se simte cel mai bine

O viata solicitanta si stresanta se poate transforma instant intr-o oaza de relaxare, printr-un decor in care esentele, culoarea si obiectele rezoneaza cu semnul tau zodiacal. In afara de faptul ca te detensioneaza si iti da o dispozitie psihica pozitiva, decorul care te inconjoara poate contribui la dezvoltarea anumitor trasaturi admirabile. Iata cum poti sa iti stimulezi toate atributele pozitive, cu ajutorul decorului perfect pentru zodia ta!


Berbec

Nuantele de rosu inchis, rosu scarlat si alte culori care amintesc de foc stimuleaza intens nativii in Berbec. Intrucat esti incarcat de "caldura", ai nevoie de elementul apei in locuinta pentru a te echilibra energetic (acvariile iti fac bine). Amenajeaza-ti casa in culori de albastru si verde si cultiva plante. Parfumurile de iasomie, trandafir, menta si grefa iti redau mereu tonusul psihic.


Taur

Taurul rezoneaza cu nuantele naturii, de verde, maro, galben sau bronz, asa ca include-le in dormitorul tau. Ai nevoie de un decor care sa te stimuleze in camera in care lucrezi, deci alege mult albastru aprins, verde smarald sau rosu. Aromele de lavanda, musetel si iasomie sunt benefice pentru psihicul tau.


Gemeni

Predispozitia ta naturala de a amesteca diverse culori si texturi functioneaza ca o sursa de energii benefice pentru tine, stimulandu-te intens. Alege acest tip de decor acolo unde vrei sa fii energic. Nuantele calme de gri, lila, galben si designurile discrete sunt ideale in incaperile in care te odihnesti. Alege arome de caprifoi, dafin si verbina.

 

Rac

Argintiul rezoneaza perfect cu nativii in Rac, fiind simbolul clasic de luna plina. Te simti bine intr-un decor plin de stralucire, nuante sidefate si lucioase, asa ca foloseste-le in zonele de relaxare. In locul in care muncesti, rosul si verdele smarald iti dau putere de concentrare. Inconjoara-te de parfum de iasomie, lavanda, trandafir si arome fructate.


Leu

Auriul si galbenul sunt nuante revitalizante pentru nativii in zodia Leului. Decorul benefic pentru tine este cel care aminteste de palatele regale, cu mult mov sau burgundy, combinate cu auriu si argintiu. Rozul, rubiniul si rosul aprins sunt la fel de benefice pentru echilibrul tau emotional. Inconjoara-te de parfumul crizantemelor, anasonului si feniculului.


Fecioara

Fecioarele sunt foarte sensibile la mediul inconjurator, decorul fiind pentru ele aproape o nevoie de baza. Alege un mobilier luxos, decoreaza incaperile astfel incat sa lasi mult spatiu liber si inconjoara-te de combinatii intre bej si gri. Adauga un strop de culoare prin accesorii rosii, care sa iti aduca prosperitate. Aromele care iti fac bine sunt cele de iasomie, musetel si citrice.


Balanta

Balantele se simt confortabil intr-un decor bazat pe nuante delicate, femine, cu mult galben si bej. Cand vrei incredere si putere, adauga in decor rosu si alte nuante specifice pietrelor pretioase, mai ales in camerele principale ale casei. Parfumurile tale potrivite sunt cel de portocala, lamaie si violete.


Scorpion

Evita culorile tari in decor, iti alimenteaza agresivitatea. Rezuma-te la nuante pamantii si pale, negru, maron inchis etc. Rosul si movul regal iti insufla putere, cand ai nevoie de ea. Aromele lemnoase si esentele naturale sunt parfumurile care iti fac bine.


Sagetator

Tu te simti excelent in decoruri eclectice, cu decoratiuni si suveniruri adunate de peste tot din lume. Movul regal si nuantele de indigo te stimuleaza si te inspira profund. In incaperile in care te relaxezi, ai nevoie de spatiu si o buna ventilatie. Parfumurile florale sunt cele benefice pentru tine.


Capricorn

Pentru tine, decorurile pline de albastru, negru, maron inchis si verde sunt prolifice pentru starea de spirit. Ai grija sa le dozezi cu prudenta, altfel te pot face melancolic. Inconjoara-te de nuante pastelate in camerele in care vrei sa iti manifesti senzualitatea. Lavanda, iasomia si aromele fructate sunt ideale pentru tine.


Varsator

Combinatiile de culori excentrice si fluide stimuleaza Varsatorii, de aceea peisajele cu animale exotice, colturi din natura sau realitati stiintifice te fac extrem de creativ. Relaxeaza-te in camere aerisite si decorate cu negru sidefat, argintiu si albastru. Aromele proaspete, usor intepatoare, sunt perfecte pentru tine.


Pesti

Decorurile acvatice si nuantele de albastru si verde fac minuni pentru psihicul tau. Pentru stimulare, ai nevoie de obiecte de decor animate. Ai grija ca mediul care te inconjoara sa straluceasca. Aromele pure si florale ti se potrivesc cel mai bine.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro