Astrologie

#astrologie #singuratate #zodii #predictii #relatie

De ce esti inca singur, in functie de zodia ta

Intr-o lume in care toti par sa-si fi gasit jumatatea, tu esti inca in cautarea acelei persoanei speciale, care sa te completeze perfect? Singuratatea ta indelungata se poate explica prin faptul ca te-ai nascut sub unul dintre acele semne ale horoscopului care tind sa se "aseze" la casa lor mai tarziu in viata. In plus, anumite caracteristici ale zodiei tale te-ar putea impiedica sa lasi valul iubirii sa te cuprinda.


Berbec

Chiar daca nu iti este deloc greu sa atragi pretendenti si sa legi relatii intime mai mult sau mai putin intense, tocmai aerul tau increzator si dominator care iti da un farmec aparte, se poate transforma in motivul unei despartiri premature. Incearca sa iti temperezi egocentrismul si sa renunti la atitudinea de "eu contez in primul rand", daca vrei o relatie longeviva cu cineva.


Taur

In afara de faptul ca tinzi sa emiti pretentii mari inca de la inceput, firea ta comoda poate fi "cauza" lipsei subite de interes a partenerului. Doar pentru ca ai inceput deja o relatie stabila cu cineva, nu inseamna ca iti va ramane loial, daca nu faci niciun efort sa tii flacara pasiunii aprinsa. In plus, inca de la primele certuri, ai tendinta sa tii in interior ura si resentimente, daunatoare rezistentei relatiei.


Gemeni

Firea ta este atat de schimbatoare si capricioasa, incat nu oricine poate tine pasul cu tine. Tinzi sa fii "alunecos", nehotarat si sa iti reinventezi personalitatea zi de zi, pana in punctul in care perechea ta sa constate ca nu exista liniste si siguranta alaturi de tine. Mai multa constanta in comportamentul tau ar rezolva cu brio problema.


Rac

In calitate de Rac veritabil, ai tendinta sa mentionezi cuvintele "casatorie" si "copii" mult prea devreme intr-o relatie. De asemenea, poti sa fii sufocant pentru celalalt, sa ii ocupi tot timpul si sa nu ii dai niciodata ocazia sa i se faca dor de tine. Fa un pas inapoi si relaxeaza-te, lasand timpul sa decida daca lucrurile evolueaza sau nu.


Leu

Pentru ca te-ai nascut in zodia Leului, tendinta ta de a te certa des vine din dorinta ca relatia sa functioneze si din faptul ca iti pasa. Chiar si asa, atitudinea conflictuala poate fi interpretata gresit de cel cu care legi o relatie de durata, ca fiind un motiv sa fuga rupand pamantul de tine. Mai grav este ca, pentru un Leu, a castiga o cearta poate fi cateodata mai important decat a castiga o inima. Ai grija!


Fecioara

Daca esti inca prins in ghearele singuratatii, probabil ca ai tendinta sa ratezi ocazii importante, din timiditate, complexe de inferioritate si alte ganduri negre. In plus, renunti prea repede cand apare un obstacol si nu suni niciodata primul, dupa o cearta reala sau o problema imaginara.


Balanta

Viata ta sentimentala are toate sansele sa fie la pamant, daca obisnuiesti sa te indragostesti de persoane cu diverse probleme, sperand ca poti sa le salvezi. Influentele zodiei tale te imping sa cauti pretendenti nepotriviti pentru tine, ca apoi sa cazi in capcana manipularii si a deceptiilor profunde.


Scorpion

Spiritul tau caustic extrem poate fi toxic pentru o relatie, determinand-o se incheie, inainte sa inceapa propriu-zis. Poti sa ai o atitudine radicala de "totul sau nimic", care indeparteaza persoanele dornice sa te cunoasca. Lasa jos garda si vei vedea ca dragostea ta te asteapta chiar dupa colt.


Sagetator

Ai standarde cam inalte? Atunci trebuie sa te fi nascut in zodia Sagetatorului. Sigur ca meriti tot ce-i mai bun, insa nu poti sa ajungi mereu la concluzia ca nimeni nu este suficient de bun pentru tine. Cauta calitatile care te intereseaza si o sansa mai multor persoane sa se apropie.


Capricorn

Nici nu iesi bine la cateva intalniri cu cineva, ca incepi sa fii obsedat de control, gelos si posesiv. Sigur ca ai nevoie de timp pana sa poti avea incredere in cineva, insa nu te poti comporta cu un nou partener, de parca ar fi proprietatea ta!


Varsator

Prin zodia ta, ai opinii ferme si nu incerci deloc sa iti ascunzi natura excentrica si controversata. In plus, ai tentinta sa initiezi rapid certuri, fara sa te straduiesti sa le si solutionezi. Atitudinea ta sincera si prea brutala uneori iti poate pune pe fuga pretendentii.


Pesti

Inca suspini dupa o fosta dragoste? Semnul tau zodiacal este responsabil pentru acest lucru. Renunta sa ramai angrenat in trecut si incearca sa pornesti de la zero intr-o noua relatie. In caz contrar, suferinta si frustrarile de mult apuse te vor impiedica mereu sa traiesti o poveste de iubire ca-n filme.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro