Astrologie

#karma #datorii karmice #amphora #astrolog #astrolog amphora

Datoriile karmice dintre el si ea

Viviana Trutiu, 19 februarie 1969, Faget-Jud Timis: Ce lectii karmice am de depasit in aceasta viata?

Astrolog Amhora:
In tema dv. Jupiter este retrograd in Balanta. Aceasta inseamna ca in trecut ati folosit tot felul de mijloace necinstite pentru a avea beneficii personale, ati folosit siretenia si minciuna ca sa va atingeti scopul, nu v-ati dat inapoi de la metode ilegale si de la traficul de influenta.

Intr-o oarecare masura, tendintele din alte vieti se pot pastra si acum. Insa karma se consuma in doua modalitati:
- ori prin educatie -  azi aveti un spirit de justitie pronuntat si vi se face acelasi lucru pe care dv. l-ati facut altora in alte vieti, adica vi se iau de sub nas merite si vi se fura ocazii de ridicare sociala,
- ori ceea ce obtineti pe cai mai putin cinstite veti pierde ca si cand nici nu ar fi fost vreodata al dv.

Uranus retrograd indica o karma referitoare la anturaj, la prieteni dar si la un grad mare de independenta pe care il manifestati mai ales in relatiile afective si care va poate provoca neplaceri daca este prea accentuat.

Cu toate ca sensul vietii catre Berbec indica actiunea si reusita personala fara ajutor din partea cuiva, drept scop principal al acestei vieti, trebuie armonizate relatiile sentimentale fata de care aveti datorii karmice de platit, la modul general.
 
Anka, 6 ianuarie 1977, in jurul orei 04;00, Constanta, partener, 11 mai 1979: Ce datorii karmice exista intre mine si persoana pe care o iubesc?

Astrolog Amhora:
Anka, intre tine si Kleitos sunt datorii karmice reciproce, dar mai ales el are de ispasit greseli fata de tine din trecut. El vine sa plateasca o datorie dintr-o viata in care nu a muncit indeajuns pentru a-ti asigura existenta sau chiar probabil ca nu ti-a asigurat nici macar hrana necesara vietii, ci era invers, tu erai cea care procurai cele necesare traiului pentru el.

Astazi isi plateste datoria prin posesivitate si atractie fizica. Ati mai avut existente ca sot si sotie sau ca parinte-copil, iar in prezent exista o mare afinitate fizica si spirituala intre voi doi. Si totusi, exista la ambii si o viata separata: nu impartiti totul impreuna, iar ceea ce ramane pe dinafara este indeajuns de important pentru ca la un moment dat sa se puna problema daca ramaneti impreuna, in ciuda acestor lucruri care va separa, sau daca este preferabil sa mergeti fiecare pe drumul lui.

Din punct de vedere karmic, vietile trecute va leaga mult si asta ar putea face ca intre voi sa nu conteze prea mult acele lucruri pe care nu le aveti comune, dar intotdeauna intr-o relatie liberul arbitru se manifesta mai puternic decat in alte circumstante ale vietii.

Ilana, 05.08.1979,15:15, Orsova, judet Mehedinti : In ce consta karma sentimentala pe care o am in aceasta viata?

Astrolog Amhora
:
Ai descendentul in Taur ceea ce te face sa fii atrasa de un partener partener stabil, harnic, afectuos, langa care sa ai o relatie de lunga durata .

Pentru tine securitatea emotionala si cea materiala sunt foarte importante, nu te simti in siguranta daca nu ai bani multi, asa ca vei cauta in mod natural pe cineva sa-ti satisfaca aceasta nevoie, chiar daca te casatoresti din dragoste si nu concepi o relatie bazata doar pe interes.

Venus in casa calatoriilor si aspectele sale spune ca vei avea partener de la distanta, bine situat social. Nu ai o karma sentimentala in adevaratul sens al cuvantului. Singura planeta care poate indica asa ceva este Neptun, retrograd, in casa 1, care de regula semnifica o karma de iubire, si arata ca in aceasta viata vei fi nevoita sa dai mai mult decat primesti, tocmai pentru ca in alte vieti ori nu te-ai implicat deloc, ori ai fost prea nerealista si in loc sa-ti indrepti atentia si afectiunea catre cine ti-o oferea, tu iubeai persoane la care cu greu ai fi putut ajunge.

 


 

 


 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro

Sfatul expertului