Astrologie

#zodiac noiembrie #horoscop noiembrie #zodii #horoscop #astrologie

Cum va fi prima parte a lunii NOIEMBRIE pentru ZODII! Vezi aici

La inceput de luna, ganduri si situatii noi. Ei bine, iata ce te-ar putea astepta luna aceasta si cum sa faci fata situatiilor neprevazute. Toate zodiile au parte de un deficit de COMUNICARE.
 

BERBEC

Urmeaza sa iei o decizie importanta, fie ca e vorba de cariera, fie ca e vorba de viata amoroasa, dar ai grija! Nu te arunca cu capul inainte, stai si judeca totul la rece. Nu iti va fura nimeni oportunitatea, dar asigura-te ca studiezi problema cu rabdare si tact.

TAUR

Incearca sa te autodepasesti! Ai grija sa nu intri in spirala comfortului caci iti va fi foarte greu sa iesi din ea. Ai grija sa nu te multumesti cu ceea ce ai si sa nu te lasi pe tanjeala, ramai o persoana activa in preajma careia oamenilor le face placere sa stea.

GEMENI

Invata sa te relaxezi! Nu trebuie sa faci tu totul, in ultimul timp ai avut un program foarte incarcat, dar ar fi cazul sa te mai gandesti si la tine. O zi libera nu ti-ar strica! Poti sa mergi la spa, sa pleci la munti, dar renunta la telefon, deconecteaza-te de munca si stres!

RAC

Incearca sa nu mai lasi opiniile altor oameni sa te influenteze asa mult, tu nu traiesti ca sa ii multumesti pe altii! Din cauza stresului creat de faptul ca incerca sa fii mereu perfect ai devenit irascibil. Incearca sa nu mai ceri atat de mult de la tine si bucura-te de viata.

LEU

E cazul sa faci o schimbare! Poti incepe prin a face ceva dragut pentru o persoana pe care o iubesti! Nu uita: gesturile mici conteaza foate mult. Inca un lucru foarte important este sa faci acest cadou din suflet fara sa astepti ceva in schimb. Te vei simtii foarte bine facand asta.

FECIOARA

Dezlantuie-te! Fa-ti de cap! Iesi din rutina! N-ai obosit sa faci totul ca la carte? N-ai obosit sa iti pui mereu hainele la linie in sifonier si sa stergi praful dintre rosturile gresiei? Ei bine, afla ca: NU trebuie sa detii mereu controlul. Incearca sa te eliberezi putin de stresul si presiunea pe care le pui singur pe tine.

BALANTA

Ai grija cat cheltui! Nu uita ca banii nu cresc in copaci si incearca sa nu pierzi din vedere cate ore iti petreci la munca pentru a-i castiga. Este foarte frumos din partea ta ca ii ajuti pe altii, dar ai grija sa nu fii luat de “prea bun”.

SCORPION

Incearca sa iti controlezi comportamentul. Temperamentul tau vulcanic poate sa ii raneasca pe cei din jurul tau. Chiar daca tie iti trece supararea dupa cinci minute nu uita ca, uneori, cuvintele tale spuse la nervi pot lasa gauri mari in sufletele celor dragi.

SAGETATOR

Tu ai un spirit dezvoltat, esti o persoana perspicace si de incredere. Cu toate ca parerea si gandurile tale sunt sincere si nealterate de filtrul minciunii nu toti oamenii suporta critica sau comentariile tale, chiar daca intentiile tale au fost bune. Incearca sa fii mai bland cu persoanele dragi.

CAPRICORN

In general, seriozitatea ta este vazuta cu ochi buni, dar ai grija caci ce e prea mult strica! Daca esti prea serios acest lucru poate avea un impact negativ asupra vietii tale si ai mari sanse sa devii o persoana posomorata si usor iritabila. Incearca sa fii mai zambaret si sa gusti viata din plin.

VARSATOR

Daca te pricepi foarte bine la un lucru atunci, sigur, este la dat sfaturi. Gandirea rece si analitica te ajuta sa privesti problema obiectiv si sa le oferi cele mai bune sfaturi celor care ti le cer. Dar marea ta problema este ca tu nu asculti sfaturile altora, iar daca ai face-o te-ai scuti de multe probleme.

PESTI

Ai prea multa incredere in oameni! Incearca sa fii putin mai sceptic si sa nu mai traiesti cu impresia ca toti oamenii sunt buni. Intr-adevar toti avem ceva bun, dar si ceva rau in noi. Ei bine, unii cultiva doar partea rea. Incearca sa te feresti de acei oameni.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro