Astrologie

#astrologie #flirt #horoscop #predictii #zodie

Cum te poti face de ras cand flirtezi, in functie de zodia ta

Cu totii avem slabiciuni pentru care putem sa le "multumim" astrelor care ne guverneaza destinul, iar tocmai aceste vulnerabilitati pot sa iasa la iveala in cele mai nepotrivite momente. Un exemplu concludent este atunci cand flirtezi, de pilda. Care sunt acele puncte slabe ale tale, care te pot determina sa te faci de ras tocmai cand ar trebui sa impresionezi sexul opus? Iata ce spune zodiacul!


Berbec

Daca in general esti o fire precipitata si deloc cumpatata in privinta cuvintelor pe care le folosesti, cand flirtezi, tendintele amintite se pot accentua in defavoarea ta. Cel mai probabil vei incerca sa stabilesti un contact intim mult prea devreme sau vei incerca sa afli prea multe, prea curand. De aici se poate forma si posibila ta imagine "disperata".


Taur

Din incercarea de a parea perfect/a, poti exagera cu galanteriile, precautiile si expresiile "imi dai voie" si "imi pare rau". Ti-e greu sa iti stapanesti emotivitatea si tinzi sa te balbai, sa te repeti in idei si sa scapi obiecte din mana. Un mai bun autocontrol te poate ajuta sa scapi cu fata curata.


Gemeni

Ai tendinta sa interpretezi in prea multe feluri cuvinte si fapte, ca mai apoi sa te superi si sa te revolti fara motiv. Este suficient sa ti se para o singura privire deplasata, pentru a face remarci rautacioase. Ai putea fi confundat/a cu o persoana paranoica, ai grija!


Rac

Atunci cand flirtezi, ai putea sa te simti ca intr-un mountain rousse al emotiilor. De aici si comportamentul tau timorat, vocea tremuranda, declaratiile desprinse parca din telenovele si aerul complexat. Poti sa fii perceput/a ca un adolescent care discuta pentru prima oara cu un curtezan, chiar daca majoratul tau s-a consumat in urma cu 10 ani.


Leu

Ai grija cat de evident iti tragi burta si iti umfli pectoralii/bustul, s-ar putea sa fie atat de evidenta incercarea ta de a transmite cat esti de sexy, incat sa cazi in penibil. Mai importat decat atat este sa nu mai vorbesti neincetat doar despre tine si sa o lasi mai usor cu lauda de sine, care nu miroase niciodata a bine. In caz contrar, risti sa pari un clovn infatuat.


Fecioara

Nu te mai uita la persoana cu care flirtezi, de parca ai fi cel mai important profesor intr-o comisie de evaluare la admiterea in facultate, iar curtezanul tau - candidatul. Nimeni nu vrea sa ajunga in pat cu acest personaj. Ai mai putea sa cazi in ridicol aranjand intruna tacamurile pe masa si comentand conditiile de igiena din restaurant.


Balanta

Mare grija la logoree. Din dorinta de a-ti masca emotiile, tinzi sa vorbesti verzi si uscate, sa dezvalui lucruri stanjenitoare despre tine si sa pierzi masura penibilului. De asemenea, asteapta sa ti se adrese complimente, nu le mai cersi voalat. Ai o capacitate de manipulare mult mai mica decat crezi.


Scorpion

Incerci sa pari prea dur/a si prea cinic/a, prea greu de cucerit, doar pentru a fi interesant/a. Strategia ta poate functiona pana la un punct, insa cand devine prea putin subtila, este motivul pentru care nu vei fi chemat/a la o a doua intalnire. Garantat.


Sagetator

Te bucuri ca un copil cand cineva isi manifesta interesul de a forma un cuplu cu tine, iar acest lucru se vede prea tare. Razi zgomotos, bati din palme, spui prea multe bancuri (unele dintre ele cam proaste) si faci remarci copilaresti, din dorinta de a impresiona si sub efectul emotiilor. Incearca sa exprimi ceva mai multa maturitate.


Capricorn

Daca nu incerci o abordare mai relaxata, ai putea sa pari la fel de distractiv ca o guvernanta dintr-un "liceu de fete" de odinioara. Renunta la prejudecati si la aerul mult prea sobru, precum si la aroganta. Acum este momentul sa dezvalui latura ta romantica si sensibila.


Varsator

Ai multe idei si o buna parte dintre ele tin de domeniul SF-ului. Poate tie ti se pare interesant sa discuti 3 ore despre originea Universului si contributia lui Napoleon la evolutia umanitatii, insa ar fi mai bine sa constati intai daca partenerul de discutie este si el sau nu interesat. Felul tau "unic" de a vedea lumea te poate face sa pari un ciudat.


Pesti

Straduieste-te sa demonstrezi ca ai mai mult de 30 de cuvinte in vocabular, pentru ca emotiile tind sa te copleseasca atunci cand flirtezi. Straduieste-te sa iti controlezi si tendinta de a discuta lucruri prea sentimentale si intime din prima clipa, acest lucru este de obicei intimidant pentru cineva care nu a ajuns inca sa se simta confortabil in prezenta ta.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Cauta-ti perechea

Top

Sfatul expertului