Astrologie

#prima impresie zodii #prejudecati zodii #imagine zodii #judecare zodie

Cum te pot judeca gresit cei din jur, in functie de zodia ta

Tendinta multora dintre noi de a judeca oamenii in functie de aparente ne poate face sa ratam prietenii si relatii pretioase. Chiar si tu poti fi judecat gresit de catre cei din jur, din pricina impresiilor pe care le-ai putea transmite despre tine, chiar si atunci cand ele nu te reprezinta. Iata in ce mod te pot percepe altii in mod eronat, in functie de zodia ta!

Berbec

Curajul si taria ta de caracter pot fi percepute de necunoscutii din jur ca semne de aroganta si indiscretie. Curiozitatea ta nativa si determinarea de a o satisface te fac sa pari o persoana agresiva si necuviincioasa. Pana la urma, cei care ajung sa te cunoasca, isi dau seama ca te-au judecat gresit la prima vedere.

Taur

Prima impresie pe care o poti oferi despre tine este ca nu prea stii sa comunici si ca esti o persoana individualista, lipsita de empatie. Cei pe care ii lasi sa te cunoasca ajung sa iti vada latura protectoare si generoasa, insa doar dupa ce iti castiga increderea si simpatia.

Gemeni

Firea ta comunicativa, deschisa si ironica te poate face sa pari o persoana superficiala si usor de manipulat. In plus, tendinta ta de a arunca replici acide iti poate creiona o imagine negativa, de fire meschina si critica. Vestea buna este ca, odata ce dai cuiva ocazia sa te cunoasca, descopera calitati pe care niciodata nu va inceta sa le aprecieze.

Rac

La prima vedere, poti sa pari o persoana introvertita, timida, cu probleme de socializare si de interactiune cu ceilalti. In plus, refuzul tau de a te deschide rapid in fata necunoscutilor, poate fi interpretat de unii oameni ca fiind o dovada a personalitatii tale increzute. In realitate, tu preferi sa tii la distanta strainii, inainte sa le permiti sa se apropie de tine.

Leu

Prima impresie pe care o faci de obicei este aceea ca esti o persoana inabordabila, rece si infatuata, inconjurata de un zid de gheata peste care nu poate trece nimeni. Aceasta imagine de suprafata este doar o iluzie, intrucat tu chiar ai o fire prietenoasa, calda si loiala, pe care ajung sa o cunoasca doar persoanele apropiate tie.

Fecioara

Poti transmite gresita idee despre tine, cum ca ai fi o persoana cu capul in nori, nesigura pe sine si inaccesibila emotional, intrucat nu te relaxezi usor in fata persoanelor necunoscute si ai o emotivitate crescuta cand interactionezi cu oameni noi. Dupa un schimb scurt de replici, demonstrezi ca esti de fapt un om cat se poate de echilibrat, rational si stabil emotional.

Balanta

Poti fi judecat in mod gresit de cei din jur la prima vedere, deoarece dorinta ta de a manifesta amabilitate si curtoazie este usor de confundat cu naivitatea si slabiciunea. De aceea, poti constata ca oamenii au tendinta sa te subestimeze deseori, crezand ca te pot manipula cu usurinta. Incercarile lor esueaza, desigur, intrucat stii sa impui limite si sa iti aperi foarte bine interesele.

Scorpion

Prima impresie despre un Scorpion poate fi aceea ca este un individ arogant, necomunicativ, misterios si perfid, ce asteapta ocazia perfecta sa profide de oricine ii iese in cale. Aceasta perceptie se naste din tendinta ta de a fi rezervat si ostil cand cunosti pe cineva, la care renunti imediat ce consideri ca te poti deschide fata de interlocutor.

Sagetator

Obiceiul tau de spune verde in fata tot ceea ce crezi se poate interpreta ca o forma de aroganta si proasta crestere. In realitate, sinceritatea este o calitate importanta a ta, care te ajuta sa iti faci prieteni mai greu, dar pentru toata viata. In scurt timp, cei din jur isi dau seama ca franchetea ta nu vine din rautate, ci din intentii cat se poate de bune.

Capricorn

La prima vedere, pari o persoana distanta, cu nasul pe sus, critica si deloc amuzanta. Pe parcurs, se dovedeste ca poti fi un om cat se poate de cald, placut si modest, insa "carapacea" ta transmite semnale gresite, deoarece iti ascunzi timiditatea prin raceala.

Varsator

Cand te cunosc, oamenii pot concluziona despre tine ca esti o fiinta ciudata, nonconformista si usor salbatica, ce refuza sa se integreze in peisaj. De fapt, acesta este modul prin care iti exprimi individualitatea. In scurt timp, cei din jur isi dau seama ca esti, in realitate, o persoana inteligenta si originala.

Pesti

Prima impresie pe care o lasi este aceea ca nu esti o persoana prietenoasa, ci una rece, rigida si pretentioasa. De fapt, tu iti ascunzi timiditatea intr-o atitudine rezervata. Cand te relaxezi si incepi sa fii tu insuti, ii convingi pe cei din jur ca poti fi cel mai fermecator si amuzant om din lume!

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro

Sfatul expertului