Astrologie

#partener de cuplu #astrologie #comportament #partener #zodii #predictii #zodie #partener de viata #vinovatie

Cum se comporta partenerul tau cand se simte vinovat

Partenerul tau s-a nascut cu marele dar de a ramane impasibil si netulburat atunci cand minte sau are ceva pe constiinta? Din fericire, zodia lui iti dezvaluie o serie de comportamente tipice pentru situatiile in care se simte vinovat, altele decat clasicele indicii despre evitarea contactului vizual sau atingerea involuntara a nasului cu un deget.


Berbec

Berbecii nu se lasa, in general, afectati de vocea constiintei. Intra intr-o faza adanca de negare atunci cand se simt cu musca pe caciula si reactioneaza extrem de agresiv la primele sugestii despre eventuala lor culpa. Atunci cand partenerul tau face din tantar armasar pe baza unei aluzii, in loc sa glumeasca sau sa o trateze ca atare, ai motive reale de suparare!


Taur

De regula sigur pe ei insisi si senini in comportament, Taurii care se simt vinovati isi tradeaza culpa prin propriile gesturi stangace. Cand incepe sa faca pe gelosul, posesivul sau cel imposibil de multumit, nu te gandi ca problema se afla la tine: cel mai probabil, Taurul tau isi refuleaza propria vina, aruncand mingea in terenul tau.


Gemeni

Un nativ in Gemeni este, de regula, rareori cuprins de vina. Cand stie ca are ceva de ascuns, insa, devine brusc foarte secretos, atent cu informatiile personale si deloc dispus sa te lase in spatiul lui foarte personal. Cand auzi cuvintele "nu te uita in monitorul meu", aflandu-te in trecere pe langa PC, ai de-a face cu un suspect vinovat!


Rac

Racii sunt in general foarte lipiciosi si dornici sa isi petreaca tot timpul lor liber cu partenerul. Atunci cand se distanteaza de tine, adopta o atitudine rece si parca fuge de o confruntare, cel mai probabil este macinat de vina ca exista ceva ce nu ti-a spus. Il vezi deseori confesandu-se unui prieten, mai mult ca de obicei? Afla ce piatra apasa greu pe inima lui!


Leu

Un Leu care se simte vinovat devine obsedat de control si foarte certaret, tocmai pentru a distrage atentia celuilalt de la propriile greseli sau indiscretii. Daca il vezi mereu dornic sa se certe si obsedat sa iti spuna ce sa faci si ce nu, probabil ca joaca o piesa de teatru dramatica, prin care sa iasa din centrul atentiei.


Fecioara

Fecioarele care se simt vinovate devin brusc foarte reci, necomunicative si intangibile. Este foarte posibil sa auzi replica "nu-mi pasa, fa ce vrei" de foarte multe ori, semn ca exista ceva ce le macina in interior. Lipsa de afectiune si de umor sunt doua indicii importante pentru depistarea unei Fecioare cu mustrari de constiinta.


Balanta

Balantele sunt maestre ale minciunii, apeland cu incredere si fara rezerve la manipularea emotionala, atunci cand stiu ca au ceva de ascuns. Imediat ce indraznesti sa aduci in discutie ca ar fi facut ceva gresit, partenerul tau Balanta te va face imediat sa te simti ca un calau, care il acuza pe nedrept. Apoi va pretinde consolare, fara niciun fel de remuscare.


Scorpion

Atunci cand un Scorpion are ceva de ascuns si simte iminenta unei posibile deconspirari, incepe sa fie absolut insuportabil. Este posibil sa faca remarci rautacioase si crude privind modul in care te imbraci sau nivelul tau de inteligenta. In acest caz, stii ca vrea doar sa te distraga de la propria lui vina neasumata.


Sagetator

Un Sagetator vinovat este la fel de vulnerabil ca o caprioara in lumina farurilor, atunci cand se straduieste sa isi ascunda o vina. De fapt, cel mai probabil va lasa indicii peste tot despre gafa sa. Roaga-l sa iti povesteasca acelasi lucru de mai multe ori si observa daca detaliile se schimba: aerieni si lipsiti de griji, acesti nativi nu reusesc niciodata sa isi aminteasca propriile minciuni.


Capricorn

Cand un nativ in Capricorn se stie vinovat de o fapta, incepe sa arunce vina pe umerii celorlalti. "Tu m-ai impins sa fac asta", poti auzi de la un partenerul tau cuprins de remuscari ascunse, care se va arata tot mai putin increzator in tine, pentru a echilibra scorul de vinovatie.


Varsator

Un Varsator care nu vrea sa para vinovat reuseste sa fie destul de convingator, ramanand drept si inexpresiv ca un stalp in fata vantului. Totusi, pentru a face acest lucru, trebuie sa se detaseze emotional. E mai rece si mai distant? Ascunde ceva!


Pesti

Pestii a mustrari de constiinta puternice, care ii determina in general sa isi dea arama pe fata, cand se simt cu adevarat vinovati de un anumit lucru. Face gesturi impresionante pentru tine cam mult in ultima vreme? Se ofera sa duca el gunoiul? Probabil ca il roade o vina nemarturisita.

Sursa foto: thebitchywaiter.blogspot.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro