Astrologie

#despartire #zodii #horoscop dragoste #horoscop partener # despartire zodii

Cum scapi de un partener nedorit in functie de zodie

Initierea despartirii atunci cand o relatie intima nu functioneaza poate fi o misiune ingrata pentru oricine, mai ales atunci cand sunt in joc sentimentele usor de ranit ale celuilalt. O strategie de "atac" bine gandita si putin ajutor din partea astrelor ar putea fi suficiente pentru solutionarea acestei situatii delicate. Iata cum scapi de un partener nedorit in functie de zodia in care s-a nascut.
 

Berbec

Persoanele nascute in zodia berbecului sunt orgolioase si vanitoase, detestand sa fie plasate pe plan secund in viata partenerului. Daca vor fi cicalite, subestimate si puse intr-o lumina defavorabila in comparatie cu altcineva, isi vor lua singure talpasita. La fel, o atitudine absenta, dezinteresata si indiferenta ii va scoate din minti.

Taur

Indiferent de cat de mult lasa de dorit comportamentul partenerului, nativii din zodia taurului renunta foarte greu la o relatie in care au decis sa se implice. Sunt rabdatori si intelegatori, chiar incredibil de toleranti in fata gafelor de orice fel. Singura modalitate de a-i pune pe fuga pe tauri este infidelitatea, astfel ca un simplu episod de flirt cu altcineva ar putea insemna sfarsitul relatiei.

Gemeni

Naravasii gemeni sunt usor de indepartat cu ajutorul unui comportament anost, plictisitor si previzibil. Nu le place conformismul, asadar o strategie buna este sa li se dea dreptate in permanenta. Dupa o vreme in care va observa ca nu i se ofera nimic interesant in cadrul legaturii amoroase, va cauta in timp record o companie mult mai antrenanta.

Rac

Mamosii raci vor fugi mancand pamantul de un partener instabil, care neglijeaza domiciliul si nu se intereseaza de starea de bine a celuilalt. Secretele, iesirile separate cu prietenii si mancarea proasta vor fi argumente suficiente pentru a-i determina pe raci sa renunte din proprie initiativa la relatie.

Leu

Leii au nevoie de doua lucruri principale in dragoste: sa poata domina si sa aiba un partener cu care se pot mandri. Daca va fi umilit si contrazis de fata cu altcineva sau se va simti rusinat sa iasa in public alaturi de un insotitor neingrijit si necioplit, leul se va eschiva cu repeziciune din legatura intima.

Fecioara

Grosolaniile sunt elementele-cheie care iti asigura o despartire iminenta de un nativ din zodia fecioarei. Dezordinea, cada neclatita si utilizarea articolelor de igiena personala ale partenerului nascut sub acest semn zodiacal te scapa de orice efort pe care ar trebui sa-l depui pentru a pune capat relatiei.

Balanta

Balantele iubesc rafinamentul si bunul gust, de aceea si-ar pierde interesul in timp record fata de un partener neglijent cu aspectul sau fizic si dezinteresat de activitati culturale sau discutii filosofice profunde. Refuzul de a adopta in comportament cuviincios si educat este un lucru de neacceptat pentru balante.

Scorpion

Pentru a pune pe fuga un nativ din zodia scorpionului este suficient sa-i refuzi invitatiile cu tenta sexuala. Orgoliul sau exacerbat nu va tolera astfel de atitudine, mai ales daca este criticat si agasat pe alocuri de partener. Nu va fi fericit intr-o relatie dominata de posesivitate si nu concepe sa fie contrazis in nicio circumstanta.

Sagetator

Libertinii sagetatori se simt sufocati de un partener posesiv si care le abuzeaza intimitatea constant. Nativii acestei zodii vor fugi mancand pamantul daca se trezesc incoltiti de o serie de restrictii, monitorizari ale e-mail-ului si telefonului etc.

Capricorn

Tipicarii capricorni nu suporta sa li se atinga lucrurile personale sau sa li se mute obiectele dintr-o parte in alta. Au nevoie de un spatiu personal bine delimitat, pe care sa nu-l invadeze nimeni, niciodata. De asemenea, nu-i plac oamenii dezorganizati si care fac risipa de bani, superficiali si fara ambitii marete in viata.

Varsator

Varsatorii sunt persoane orgolioase si visatoare, care nu suporta sa li se ia in ras viziunea fantezista despre viata. O strategie eficienta pentru a-i indeparta cu succes este sa-i contrazici in mod constant, sa incerci sa le schimbi caracterul si sa-i jignesti. Daca vor fi pusi sa aleaga intre partener si familie sau prieteni, vor ajunge la concluzia ca nu merita sa mai investeasca intr-o relatie atat de abuziva.

Pesti

Sensibilii pesti au nevoie de stabilitate, de aceea nu vor ramane alaturi de o persoana care le sugereaza ca nu au de gand sa poposeasca in viata lor decat temporar. Jignirile, lipsa de afectivitate si constrangerea lor de a-si exprima sentimentele constituie o reteta sigura pentru despartire.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Cauta-ti perechea

Top

Sfatul expertului