Astrologie

#relaxare #astrologie #horoscop #predictii #zodie

Cum sa te relaxezi dupa o zi grea, in functie de zodie

Fiecare saptamana te surprinde neplacut cu cate o zi grea, la finalul careia nu stii cum sa iti recapeti echilibrul interior pierdut printre griji, stres si eforturi supraomenesti. Metodele cele mai bune de relaxare pot f adaptate in functie de zodia in care te-ai nascut, pentru efecte imediate si eficiente. Iata cum poti sa te destinzi cu adevarat la finalul unei zile istovitoare!


Berbec

O zi tensionata si solicitanta secatuieste un Berbec de resursele psihologice, insa niciodata din punct de vedere fizic. Acesti nativi acumuleaza energie fizica prin tensiunile psihice resimtite, de aceea cea mai buna metoda de relaxare implica sportul, fie ca este vorba despre jogging, kickboxing sau o plimbare lunga prin parc. Starea de calm si seninatate se instaleaza, astfel, rapid!


Taur

O singura strategie poate functiona cu adevarat in cazul unui Taur afectat de o zi foarte grea, iar aceasta implica o doza sporita de confort si satisfacerea celor mai vinovate pofte culinare. Cuibareste-te intr-o patura moale si savureaza acel desert decadent care te cucereste de fiecare data!


Gemeni

Zilele istovitoare te afecteaza puternic la nivel psihic, de aceea ai nevoie de a-ti concentra energiile mentale in directii care iti produc o stare placuta de bine. Citeste o carte buna, dedica-te unui hobby, suna un prieten bun si depanati amintiri, urmareste un film amuzant sau intra pe chat si discuta cu persoanele care te fac fericit.


Rac

Dupa o zi grea si obositoare, singurul tau remediu este sa primesti afectiune si intelegere. Comanda o cina copioasa, uita de problemele cotidiene si roaga-ti partenerul sa te mangaie, sa iti faca un mesaj relaxant si sa te rasfete. Concentreaza-te strict pe emotiile pozitive si vei trece rapid peste indispozitia provocata de o zi dificila.


Leu

Cea mai buna cale de a scapa de stresul si tensiunea unei zile grele este sa te dedici activitatilor care iti plac si te ajuta sa elimini fizic sentimentele negative din interior. Poate ca poti incepe un proiect creativ sau poti chema cativa prieteni la tine sa discutati despre "nimic", ca astfel sa scapi de tensiune si sa te relaxezi exprimandu-te liber.

 

Fecioara

Poate suna ciudat, insa detasarea de o stare negativa dupa o zi grea este posibila in cazul tau, facand ordine in lucruri si responsabilitati. Analizeaza cu atentie ce ai de facut, fa un plan bine structurat care sa iti ofere o perspectiva clara asupra lucrurilor, ordoneaza-ti hainele in sifonier sau curata baia - treburile casnice te relaxeaza mai mult decat orice.


Balanta

Mare iubitoare de estetic si confort, Balantele se relaxeaza cel mai bine dupa o zi dificila cu ajutorul unei seri "spa" acasa. Fa o baie cu spuma in care iti exfoliezi trupul, te bucuri de beneficiile aromaterapiei, savurezi un pahar cu vin rosu si iti rasfeti pielea cu lotiuni fine si parfumate.


Scorpion

Starile de nervozitate pe care ajungi sa le experimentezi sunt greu de eliminat in cazul tau, de aceea ai nevoie de activitati fizice intense sa scapi de tensiuni. Fa cateva exercitii fizice, plimba-te cu bicicleta sau danseaza. Relaxeaza-ti mintea cu un joc video captivant sau, si mai bine, incinge o partida de amor salbatic.


Sagetator

Dupa o zi obositoare si tensionata, apeleaza la o combinatie de activitate fizica, socializare si exteriorizare a frustrarilor proprii in fata unei persoane de incredere. Iesi la o plimbare cu un prieten si opriti-va la o terasa, unde puteti discuta in voie la un pahar sau la o cina delicioasa.


Capricorn

Pentru tine, un remediu eficient dupa o zi in care ti-ai uzat excesiv energia si nervii, este sa iti oferi cumva o recompensa pentru efortul depus. Mergi la un salon de cosmetica sau cumpara-ti o pereche de pantofi pe care ti i-ai dorit de multa vreme. Sentimentul ca exista si parti frumoase si satisfacatoare in viata ta te ajuta sa iti recapeti echilibrul psihic.


Varsator

Cand micile griji te macina si gandurile negative te cuprind, relaxeaza-te prin meditatie sau prin alta activitate pe care o adori: cercetarea originii Universului, studierea constelatiilor sau dezbaterile despre filosofia vietii cu un apropiat. Mintea ti se va elibera de nimicuri si te vei calma in timp record.


Pesti

La finalul unei zile dificile, este foarte important sa te izolezi de presiunile externe si sa petreci putin timp doar cu tine. Inchide telefonul mobil, aprinde lumanari aromatice, fa-ti un ceai de tei si citeste o carte. Bucura-te de liniste si nu lasa pe nimeni sa iti perturbe clipele in care iti reincarci bateriile.

Sursa foto: relaxationmoments.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro

Sfatul expertului