Astrologie

#cadouri #astrologie #cadou ziua indragostitilor #horoscop #zodie #cadou

Cum sa o surprinzi de Ziua Indragostitilor, in functie de zodia ei

Ziua Indragostitilor bate la usa si tu esti in pana de idei? Chiar daca unii iubiti sustin ca nu le place aceasta zi si nici manifestarile siropoase care o insotesc, fiecare zodie are un punct sensibil. Profita de acesta si fa-i iubitei tale un cadou pe care nu-l va uita niciodata!


Berbec

Nativele din Berbec sunt femei energice, pline de viata si le place sa faca sport. Un abonament la sala sau o pereche de pantofi sport ar fi ideale pentru ele. Mereu pe fuga si grabita sa termine cat mai repede treburile casnice, un cadou de genul cuptorului cu microunde sau un robot multifunctional ar face-o fericita pe nativa Berbec.


Taur

Femeia Taur este una dintre cele mai feminine native ale zodiacului. Ea este preocupata mereu de felul in care arata. Prin urmare, produsele de infrumusetare sau parfumurile o vor incanta enorm.
De asemenea, lucrurile fine, precum matasurile, dantela, satinul sunt alte cadouri pe care le va aprecia.


Gemeni

Nativa Gemeni este mereu curioasa, dornica sa iasa mereu din montonia si rutina zilnica si sa descopere lucruri noi care sa-i stimuleze imaginatia. Ia-i o tableta care sa o tina mereu la curent cu ultimele informatii. Deoarece Gemenii se simt mereu tineri, daca alegi un obiect vestimentar ai grija sa fie in culori vii, care exprima bucurie si care sa-i dea un aer adolescentin.


Rac

Femeia Rac este mereu ancorata in trecut. Cumpara-i o oglinda, o bijuterie sau o rama de fotografii vechi, care sa-i aduca aminte de bunica sau mama sa. Clipele petrecute cu tine nu le va uita niciodata. Fa-i cadou un DVD cu un film pe care l-ati vizionat impreuna si care v-a placut foarte mult.


Leu

Nativele Leu sunt pretentioase si le place sa traiasca in lux. Pentru ele, eticheta conteaza foarte mult. Asadar, bijuteriile fine, hainele de firma si parfumurile scumpe sunt preferatele ei. Femeia Leu este atrasa de tot ceea ce straluceste. Astfel, obiectele stralucitoare, precum diamantele sau candelabrele o atrag ca un magnet.


Fecioara

Fecioarele sunt mereu preocupate de familie si de sanatate. Obiectele de uz casnic, seturile de farfurii sau electrocasnice, o vor incanta. De asemenea, cartile sau enclopediile despre sanatate care sa o mentina in permanenta la curent cu ultimele noutati ii vor fi de mare ajutor.


Balanta

Balantele se caracterizeaza prin eleganta. Poarta mereu un accesoriu care le face speciale, deosebite. O pereche de cercei, o brosa finuta sau bratarile sunt cadoul ideal pentru femeia Balanta. Statuetele, vazele decorative sau albumele de pictura o vor incanta pe nativa pasionata de arta.


Scorpion

Misterioasa si enigmatica, femeia Scorpion este greu de "citit". Asa ca nu va deloc usor sa-i alegi un cadou care sa o incante. Insa la fel ca barbatul Scorpion, este pasionata de lucrurile oculte, de paranormal sau vrajitorie. O carte ca sa-i dezvaluie tainele magiei va fi un cadou extrem de interesant pentru nativa Scorpion.


Sagetator

Femeia Sagetator este pasionata de calatorii. Ii poti darui lucruri pe care sa le ia cu ea in vacanta, un set intreg de geamantane, o excursie in strainatate sau o cina la un restaurant cu specificul tarii care a impresionat-o cel mai mult sunt cele mai mari bucurii pe care i le poti face.


Capricorn

Nativele Capricorn sunt firi traditionaliste si pragmatice, asadar cadourile siropoase nu sunt pentru ea. Obiectele traditionale, precum tablourile de goblen, iile sau fetele de masa din boderie sunt cadouri care cu siguranta nu vei da gres.


Varsator

Firi agitate, mereu preocupate de nou si intotdeauna la extreme, asa sunt nativele Varsator. Iubita ta are perioadele sale, intr-o zi ii plac lucrurile banale, alteori e pasionata de finete si eleganta. Asa ca fii antent la starile ei de spirit. Pentru ca este fire deschisa si foarte comunicativa, un cadou cu care nu vei da gres in nici una dintre perioadele ei este un telefon mobil sau orice alt gadget cu ajutorul caruia poate vorbi cu prietenii sai.


Pesti

Cele mai romantice native ale zodiacului, femeile Pesti apreciaza intotdeauna lucrurile ce transmit afectiune sau sensibilitate. O seara la teatru sau la un concert cu piese meditative si romantice o vor face cea mai fericita. Pentru ca este un semn de apa, o plimbare cu iahtul sau o calatorie la munte, intr-o cabana pe langa care curge un rau, o vor sensibiliza si o vor face sa nu uite niciodata Ziua Idragostitilor petrecuta alaturi de tine.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro

Sfatul expertului