Astrologie

#astrologie #zodii #predictii #nunta #mireasa #mireasa ideala

Cum sa fii mireasa ideala, in functie de zodia ta

Urmeaza sa fii mireasa si ai vrea sa impresionezi prin conduita ta ideala, impecabila si ireprosabila? Modul in care te comporti in cea mai importanta zi a vietii tale poate fi influentat de zodia in care te-ai nascut. Nu lasa astrele sa saboteze mireasa din tine si afla cum poti sa te casatoresti in cele mai bune conditii.


Berbec

Oricat de idealista ar fi viziunea ta despre casatorie, incearca sa uiti de toate detalii minore, care te consuma si nu au o importanta atat de mare la final. Incearca sa te excluzi pe cat posibil din organizarea micilor detalii, altfel vei avea de suferit de pe urma impulsivitatii tale. Nu reactionezi bine la stres!


Taur

Pentru o nativa in Taur, o nunta nu poate niciodata prea fastuoasa, bogata si extravaganta. Daca totusi ai un buget limitat, incearca sa investesti cel mai mult in meniul servit la petrecere. Nu face economii la acest capitol, deoarece vei fi extrem de stresata de gandul ca aperitivul nu este suficient de atractiv, friptura poate nu este frageda etc.


Gemeni

Ai atat de mult idei geniale si originale despre modul in care iti poti organiza nunta, incat punerea lor lalolalta si concretizarea acestora poate sa devina un tel irealizabil. Nu intinde prea mult ata, astfel ai putea sa fii o acritura tocmai in ziua in care spui "DA". Cere sfaturi de la rude si prieteni rationali si mentine-te cu picioarele pe pamant in ziua nuntii.


Rac

Nunta va dura o zi si pentru tine, insa iti va ramane in suflet, constiinta si amintiri pentru toata viata. Fa tot posibilul sa angajezi un fotograf bun si un cameraman priceput, care sa surprinda cu adevarat momentele speciale. De asemenea, iti va face placere sa tii si un mic discurs la petrecere, chiar daca romanii nu au acest obicei. Te vei simti foarte speciala.


Leu

Fara doar si poate, modul in care arati si te percepi pe tine insati, este cel mai important pentru a te simti o mireasa ideala. Alege cu mare atentie rochia si nu face compromisuri, vei fi fericita doar daca vei sti ca numeroasele complimente pe care le vei primi sunt adevarate. Nu tine cont de gusturile rudelor si alege doar ce iti place tie, altfel risti sa fii dezamagita.


Fecioara

Perfectionismul care iti conduce, fara doar si poate, viata, se poate dovedi o sursa inepuizabila de frustrari in ziua ta cea mare. Obsesia ta pentru detalii si modul critic in care tinzi sa judeci totul ar putea sa strice un eveniment cu adevarat unic pentru tine. Angajeaza pe cineva sa se ocupe de organizare si fii tu insati, amuzanta si spirituala, pentru fericirea ta si a invitatilor.


Balanta

Nu poti sa te gandesti la o solutie prin care sa ii multumesti pe toti din ambele familii? Probabil ca te vei simti cel mai bine sa organizezi doua nunti mai mici, care sa te consume fiecare mult mai putin. Ai o dorinta aprinsa sa ii multumesti pe ceilalti, iar daca nu vezi doar zambete in jur, te poti simti prost la propria nunta.


Scorpion

Incearca sa nu inviti oameni pe care nu ii simpatizezi, din obligatie. Vei fi nevoita sa iti disimulezi emotiile si nu esti foarte priceputa la asta. Rezuma lista invitatilor la cei dragi tie, doar asa te poti simti in largul tau, stralucitoare, naturala si bucuroasa.


Sagetator

Pentru tine, locatia nuntii este foarte importanta si poate face diferenta intre aerul tau morocanos si cel placut, volubil si pozitiv. Nu face compromisuri in aceasta privinda si organizeaza totul acolo unde ai visat mereu, chiar daca este o plaja sau un varf de munte. Un ambient unic te va face sa te simti cea mai speciala mireasa din lume!


Capricorn

Intrucat ai abilitati de organizator innascute, esti o mireasa care se simte fericita ocupandu-se personal de detalii. Talentul tau este ca poti pune lucrurile la punct in mod obiectiv, pentru un eveniment impecabil. Incearca, totusi, sa nu controlezi chiar tot ce misca. Ai incredere in apropiatii tai si lasa-le o parte din responsabilitati, altfel vei fi prea rigida si obosita.


Varsator

La inceput, crezi cu tarie ca o nunta traditionala te face fericita. Pe parcurs, nevoia de inedit creste in tine tot mai mult, pana in punctul in care esti insetata de excentricitate. Incearca sa tii in frau aceasta pornire, altfel risti sa regreti gesturi si cuvinte nepotrivite chiar in cea mai fericita zi a vietii tale.


Pesti

Nunta ta va fi unica, memorabila, interesanta si fara sute de oameni laolalta. Ai o nevoie aprinsa de a intretine toti invitatii si nu vei face fata unui numar exorbitant de nuntasi. In rest, fii naturala si vei straluci!

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro