Astrologie

#vedete #astrologie #zodii #predictii #compatibilitati #look vedete

Cum sa arati la fel de bine ca vedetele din zodia ta

Vedetele din zodia ta au castigat faima mondiala prin talent si imagine, iar astrele au avut cu siguranta multe lucruri de spus in nasterea calitatilor celebritatilor. Profita si tu de aceleasi influente astrale pozitive si afla cum poti sa arati la fel de bine ca vedetele din zodia ta!


Berbec

Reese Witherspoon, una din reprezentantele zodiei tale, are o imagine angelica de diva blonda cu bucle romantice, adoptand tinute jucause si viu colorate. Poti purta si tricouri cu mesaje amuzante inscriptionate, fuste scurte de scolarita si machiaje extrem de feminine. Nuantele de roz, crem, bej si alte tonuri calde te ajuta sa imprumuti frumusetea lui Reese.


Taur

Jessica Alba, vedeta nascuta in semnul Taurului, este o frumoasa satena cu reflexe aurii, care adora sa se imbrace in tonuri pamantii. Tinutele ei sunt clasice spre elegante, croielile sunt intotdeauna bine mulate pe corp, iar tocurile nu lipsesc nici in timpul zilei. Jessica se machiaza natural, in tonuri neutre.


Gemeni

Supermodelul Naomi Campbell este o nativa reprezentativa pentru zodia Gemeni, caracterizata de eleganta si fizic zvelt, suplu si bine proportionat. Daca vrei sa arati impecabil, precum Naomi, completeaza-ti garderoba cu haine elegante, impecabile, cu care sa formezi tinute sofisticate. Piesele clasice, in nuante neutre si accesoriile colorate nu trebuie sa-ti lipseasca!


Rac

Indiferent de fluctuatiile de greutate ale vedetei in zodia Rac, Jessica Simpson, cantareata a reusit intotdeauna sa emane foarte multa senzualitate prin tinutele sale. Pentru a-i copia stilul chic si feminin, combina piesele vestimentare clasice cu cele pretioase si alege mereu croieli care sa scoata bustul si soldurile in evidenta, subtiind in acelasi timp talia.


Leu

Jennifer Lopez, o Leoaica tipica, stie sa se faca remarcata prin tinutele si expresivitatea stilului ei personal. Uita de tinutele clasice, banale si decente. Indrazneste sa porti rochii cu bretele subtiri si spatele gol, topuri bine mulate pe bust si pantaloni care evidentiaza irezistibil posteriorul. Nici pantofii cu toc sau machiajul extravagant nu sunt aspecte la care sa renunti, daca vrei sa arati la fel ca Jennifer.


Fecioara

Shania Twain, frumoasa cantareata nascuta in zodia Fecioarei, are un stil vestimentar aparte, in care imbina armonios traditionalul cu eleganta moderna. Fustele in forma de clopot, bine stranse pe talie, blugii skinny, bluzele vaporoase din materiale pretioase si pantofii inalti cu talpa de tip platforma te ajuta sa imprumuti farmecul superbei Shania. Poarta multe nuante de bleu si verde pal.


Balanta

Expresiva Gwen Stefani reprezinta cu brio zodia Balantei, cea a bunului gust si a dragostei pentru moda, arta si frumos. Cauta acea coafura care sa iti scoata in evidenta cele mai frumoase trasaturi, poarta tinute cambrate pe talie, bijuterii vintage unice, accesorii de calitate si neaparat un parfum care sa incante simturile celor din jur.


Scorpion

Julia Roberts, reprezentanta zodiei tale, are o imagine relaxata si stilata, foarte echilibrata cromatic. Piesele feminine pe care actrita le adopta in tinutele zilnice sunt casual sau elegante, in nuante vibrante pure, precum rosul sau albastrul regal. Alege coafuri simple, feminine, nu foarte elaborate si nu ezita sa porti cocuri!


Sagetator

Britney Spears, o Sagetatoare focoasa, este mereu in pas cu moda si stie sa adopte cele mai noi tendinte, astfel incat sa o avantajeze. In tinutele de zi, opteaza pentru haine casual, precum blugi si tricouri din bumbac sau rochii si fuste vaporoase. Seara, extravaganta trebuie sa iti caracterizeze tinutele speciale.


Capricorn

Actrita Kate Bosworth, nativa in Capricorn, are un stil vestimentar curat si elegant, format din pantaloni la dunga, rochii office, multe sacouri cambrate in talie, trenciuri chic si pantofi cu toc mediu. Rafinamentul discret o caracterizeaza pe Kate, asadar ii poti imprumuta stilul daca respecti aceasta traiectorie.


Varsator

Alicia Keys, o nativa Varsator cu un stil cu adevarat unic, se remarca prin accesoriile simbolice si speciale pe care le poarta. Alege sa iti accesorizezi tinutele pretioase cu brose deosebite, coliere statement, accesorii de par iesite din comun sau bratari de inspiratie etnica.


Pesti

Jennifer Love Hewitt s-a nascut in zodia Pestilor si a devenit celebra pentru talentul ei de a-si pune cele mai frumoase trasaturi in valoare, prin haine feminine si coafuri naturale. Evita machiajul supraincarcat si poarta haine sport in timpul zilei.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro

Sfatul expertului