Astrologie

# cadou persoana iubita #cadou #predictii #zodii #horoscop #astrologie

Cum sa alegi cadoul perfect pentru persoana iubita, in functie de zodie

Influenta zodiei asupra personalitatii a fost indelung discutata, insa chiar si cei mai sceptici recunosc ca intr-un fel sau altul astrele au o influenta asupra fiecarei persoane. Prin urmare, atunci cand ideile de cadouri lipsesc, astrologia ne da o mana de ajutor pentru a gasi cele mai inspirate cadouri.

Zodiile de foc

Plini de energie, Leii, Sagetatorii si Berbecii fac totul cu pasiune. isi stabiliesc obiective clare, au experiente pe care vor neaparat sa le bifeze, sunt entuziasti, euforici si spontani. De aceea, cel mai potrivit cadou este unul care sa le satisfaca dorinta de a experimenta, sa fie complementar temperamentului lor exploziv. Recomandarile pentru aceste zodii sunt pline de adrenalina: Mission Impossible (4 sesiuni de escalada si o evadare dintr-o camera misterioasa alaturi de cei mai buni prieten) sau Learn, Jump & Share (un curs de parasutism, un salt cu parasuta si o seara alaturi de prieteni la un wine bar – sau un curs de sofat defensiv sau sportiv alaturi de pilotul de raliu Alex Filip).

Sursa foto: unsplash.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Culorile care atrag noroc in casa ta

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro

Sfatul expertului