Astrologie

#cucerire #zodii #sex #relatii #horoscop culinar

Cum poate fi cucerit in bucatarie, in functie de zodie

In timp ce un Berbec sau un Varsator pot fi cuceriti foarte usor in bucatarie, indiferent de felul de mancare, un Leu sau un Scorpion sunt mult mai dificil de impresionat.

Iata cum poate fi cucerit in bucatarie, in functie de zodia in care s-a nascut:


Berbec


Berbecul nu este o fire pretentioasa, astfel incat, cel mai probabil, nu va sti sa aprecieze un preparat precum escargots de bourgogne. Probabil ca nici nu va fi curios sa manance melci ci, mai degraba, o ciorba. Berbecul poate fi cucerit cu o mancare simpla, din ingrediente naturale, pe care le identifica usor in farfurie.


Taur


Taurul adora mancarea si, in multe cazuri, el insusi este un bun bucatar. Pentru a cuceri un Taur in bucatarie, este nevoie de pricepere si daruire. Taurul este impresionat de orice preparat facut cu maiestrie, indiferent ca este vorba despre o supa cu taitei de casa sau despre un foie gras.


Gemeni


Pentru a cuceri un Geaman in bucatarie, o metoda simpla consta in alegerea unui preparat care poate fi o tema buna de discutie. De exemplu, un meniu inspirat din bucataria altei tari trezeste interesul nativului Gemeni, deoarece acesta vrea intotdeauna sa descopere si sa incerce lucruri noi.


Rac


Racul poate fi cucerit in bucatarie nu atat prin mancare, cat, mai ales, prin atmosfera. Racul este impresionat de o masa intr-un cadrul intim, familial, lipsit de raceala unei mese festive. Pentru Rac, cea mai buna mancare este cea traditionala romaneasca, facuta din ingrediente naturale, fara compromisuri.


Leu


Leul nu poate fi cucerit in bucatarie pentru ca el nu prea intra in aceasta incapere decat daca trebuie neaparat. Insa Leul este un gurmand si stie sa aprecieze un preparat de calitate. Cu cat este meniul mai pretentios si mai costisitor, cu atat Leul va fi mai usor de impresionat. O masa pe baza de vanat si fructe exotice i-ar fi pe plac nativului.


Fecioara


Fecioara nu mananca de placere si rareori este cu adevarat tentata de ceva anume. Pentru a cuceri Fecioara in bucatarie, ea trebuie sa se asigure intai de igiena la locul de lucru. Apoi, ingredientele trebuie sa fie proaspete, naturale, fara substante daunatoare pentru sanatate. O mancare simpla si gustoasa este pe placul Fecioarei.


Balanta


Balanta este o adevarata gurmanda. Pentru nativii acestei zodii, mancarea joaca un rol esential si, cu cat sunt preparatele mai deosebite, cu atat vor incita mai mult simturile Balantei. In bucatarie, Balanta este fascinata de orice mancare exotica care ia nastere sub privirile ei. Combinatiile inedite sunt o alegere buna pentru a cuceri o Balanta.


Scorpion


Scorpionul are preferinte si gusturi clare in ceea ce priveste mancarea. De aceea, cine vrea sa cucereasca un Scorpion in bucatarie ar trebui sa se documenteze bine inainte. O modalitate simpla de a-l atrage pe Scorpion prin intermediul mancarii este de a folosi ingrediente afrodisiace sau preparate care pot fi utilizate intr-o partida de sex.


Sagetator


Sagetatorul ar incerca aproape orice in bucatarie, astfel incat este usor de cucerit din acest punct de vedere. Curios din fire, deschis la noi experiente, Sagetatorul apreciaza la fel de mult o mancare traditionala si una exotica, o masa cu preparate pretentioase sau un picnic. Mancarea trebuie sa fie buna, sa arate bine si sa existe atmosfera.


Capricorn


Capricornul nu are mari preferinte in ceea ce priveste mancarea insa, cine il cunoaste, il poate cuceri in bucatarie. Capricornul are gusturi si preferinte clare in materie de preparate culinare. Pentru acesta, nimic nu este mai bun decat o masa simpla, cu alimente naturale, cu preparate gustoase si aspectuoase, fara compromisuri si fara artificii.


Varsator


Varsatorul ar incerca aproape orice in bucatarie: mancaruri traditionale, mancaruri exotice, preparate extravagante, feluri de mancare imposibil de recunoscut, inclusiv sex pe masa din bucatarie, cu multe sosuri in jur. Partenerul unui Varsator trebuie doar sa fie un bucatar priceput.


Pesti


Nativi Pesti sunt gurmanzi si apreciaza intotdeauna o mancare de calitate. Cu toate acestea, Pestii nu mananca oriunde si de la oricine. Pentru a cuceri un nativ Pesti, trebuie descoperit preparatul preferat si gatit exact in varianta pe care acesta o cunoaste. Cu putina atentie pentru detalii, nativul Pesti ar putea fi impresionat in bucatarie.

Sursa foto: cosmopolitan.sg
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Top

Sfatul expertului