Astrologie

#astrologie #horoscop #zodii #predictii #afectare viata

Cum iti poate afecta viata un nativ al zodiacului

Toti avem partile noastre pozitive si negative, insa masura in care ele se domina reciproc variaza de la o persoana la cealalta. Daca semnul zodiacal ne insufla o serie de calitati, tot el ne transmite si o serie intreaga de defecte. Daca partenerul tau intim, prietena cea mai buna sau colegul de serviciu isi arata doar latura intunecata a personalitatii, viata ta poate fi afectata semnificativ.


Berbec

Nativul in Berbec iti poate afecta viata prin tendinta sa de a comanda totul. Daca vrea ceva de la tine, in vrea repede si ar fi bine sa ii indeplinesti dorinta, altfel te vei confrunta cu furia lui deseori necontrolata. Iar cand il scoti din sarite, ai face bine sa pleci din calea lui!


Taur

Un nativ Taur iti poate distruge viata prin ranchiuna ce o nutreste adesea din motive aparent banale. Spune doar ceva ce il ofenseaza foarte putin si va purta in suflet o ura pentru tine pana la sfarsitul vietii. Obsesia lui pentru predictibilitate presupune ca, atunci cand te comporti in mod diferit decat se asteapta, Taurul sa o interpreteze ca pe o veritabila tradare.


Gemeni

Nativul Gemeni te poate scoate din minti prin firea lui duplicitara si instabila. Deoarece nu stie cum sa isi gestioneze nesigurantele adanci, isi va proiecta propriile probleme in tendinta de a te judeca pe nedrept, in schimbarile bruste de dispozitie si in acuzele adresate tie, cum ca ai fi "prea x" si "prea y". Jignirile unui nativ in Gemeni lasa intotdeauna adanci rani sufletesti.


Rac

Un nativ in Rac va gasi intotdeauna cai miselesti de a te face sa te simti bun de nimic, inutil si nedemn de aprecierea celor din jur, in acelasi timp neacceptand nici cea mai mica critica la adresa lui, chiar si cu scop constructiv. Iti poti da viata peste cap, incercand sa multumesti cu adevarat un nativ Rac.


Leu

Nativul in Leu iti poate afecta viata prin mandria si orgoliul sau de proportii cosmice. Nu va pune niciodata nevoile, dorintele si necesitatile tale pe primul plan. De fapt, va fi mai mult decat fericit sa iti dicteze ce sa faci si cum sa faci, poruncindu-ti in permanenta cum "ar trebui sa fii". Nimic nu este mai important pentru un Leu, decat propria persoana.


Fecioara

Un nativ Fecioara te poate influenta in mod distructiv prin tendinta de a picta totul in alb si negru. Viziunea negativista despre viata, critica obositoare, obiceiul de a cicali pana la disperare si senzatia de neputinta pe care o transmite altora sunt factori care te pot bulversa in cel mai rau mod cu putinta.


Balanta

Un nativ in Balanta este manipulatorul-sef, care nu trebuie decat sa isi "activeze" sarmul personal, pentru a-ti impune idei si conduite. Obiceiul de a modifica in permanenta adevarul, de a dicta cai de actiune si de a acoperi lucruri grave despre sine sunt toate caracteristici ale Balantelor, ce se pot intoarce impotriva ta la un moment dat. Pana la urma, poti ajunge sa nu mai stii cine este in realitate Balanta pe care o cunosti.


Scorpion

Un nativ Scorpion nu doar ca iti poate afecta viata, ci poate chiar sa ajunga sa ti-o distruga. O confruntare cu acesta te poate lasa intr-o stare adanca de confuzie. Acest nativ te va manipula si te va dezamagi, doar pentru a te determina apoi sa revii la sentimente mai bune. Cand iti recapeti increderea, Scorpionul va fi gata sa te "intepe" din nou.


Sagetator

Un Sagetator nu doar ca te va face sa crezi ca opiniile si deciziile tale sunt intotdeauna gresite, insa iti va ataca grav stima de sine, facandu-te sa te simti inferior intelectual. Modul grosolan de a comunica si cuvintele taioase iti pot ajunge direct la os, cat ai clipi. Fereste-ti emotiile de un Sagetator rau intentionat!


Capricorn

Un nativ Capricorn te va folosi dupa bunul plac pentru a obtine avantaje, netinand cont de sentimentele, nevoile si dorintele tale. Lipsit de scrupule si insetat de succes, va calca oricand peste cadavrul tau, pentru a ajunge unde isi doreste. Te vei simti ca o marioneta in mainile acestui nativ, daca iti pune gand rau.


Varsator

Nativul in Varsator te poate afecta prin atitudinea sa de "stie tot" in viata, punand in permanenta la indoiala ideile, inteligenta si alegerile tale. El este un maestru in a-i face pe cei din jur sa se simta nesiguri si inferiori, sub deghizarea argumentelor logice.


Pesti

Pestii iti pot afecta viata prin obsesia lor de a nu fi singurii care sufera la un moment dat in viata. Acest nativ te poate trage imediat in lumea lui plina de frustrari, durere, vina si emotii dureroase. Nu se odihneste, pana nu versi si tu o lacrima!

Sursa foto: vidavibrante.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro