Astrologie

#impacare #zodii #relatii #horoscop dragoste #horoscop partener

Cum iti impaci partenerul in functie de zodie

Pentru ca viata cotidiana este constituita din momente bune dar si din situatii tensionate, se intampla periodic sa te confrunti cu necesitatea de a pune capat in mod eficient conflictelor. Fie ca simti ca dreptatea este de partea ta sau nu, de cele mai multe ori este de preferat sa fii tu factorul conciliant.

Iata cum iti impaci partenerul in functie de zodie :

 

Berbec

Nativii din zodia berbecului sunt, asa cum se spune in popor, oameni “dintr-o bucata”. Prin urmare, nu te astepta sa-ti asculte un sir nesfarsit de explicatii, pentru ca nu va avea rabdarea necesara aflandu-se sub imperiul nervozitatii. Cea mai scurta cale spre impacare va fi sa iti asumi partea ta de vina si sa-ti ceri iertare cu sinceritate, privindu-l in ochi.
 

Taur

Taurul, fire rationala si rigida, nu isi iese din fire decat foarte rar. Insa atunci cand o face, incapatanarea sa faimoasa il va impiedica sa-ti dea si tie dreptate, oricat de logice ar fi argumentele tale. In aceasta situatie, fa-l sa creada cu adevarat ca regreti si promite-i ca vei face tot posibilul sa nu repeti greseala in viitor.
 

Gemeni

Comunicativii gemeni au nevoie de un adevarat talk-show atunci cand sunt suparati, in care sa faceti un schimb activ de opinii, puncte de vedere si nemultumiri. Intoarce problema pe toate partile, nu lasa nimic neclar si odata ce tensiunile incep sa se disperseze, nu ezita sa inchei conflictul intr-o nota vesela, facand apel la umor.
 

Rac

Sensibilul rac nu are nevoie de logica, ci de tandrete, afectiune si cuvinte alese cu multa grija. Daca l-ai jignit cu ceva inainte, compenseaza raul facut cu multe complimente la adresa lui. Apoi, aminteste-i cat este de importanta dragostea sa pentru tine si invita-l la o cina speciala in doi.
 

Leu

Nativii din leu au nevoie de gesturi grandioase si multa admiratie la adresa proprie pentru a uita de suparare . Cumpara-i un cadou scump si cere-i iertare in mai multe randuri, astfel incat sa se simta cea mai importanta persoana din lume. Arata-i cat mai dramatic nevoia ta de a fi totul ca inainte si ii vei hrani orgoliul necesar pentru a-i obtine iertarea.
 

Fecioara

Dura fecioara iti va solicita cu siguranta numai argumente logice si rationale, asa ca evita sentimentalismele si santajul afectiv total ineficient pentru acesti nativi. Gandeste-te la ce si-ar dori severa fecioara sa auda, alege-ti cuvintele cu grija si manifesta multa decenta in comportament si exprimare.
 

Balanta

Nativii din balanta vor duce o simpla discutie catre zile intregi de dezbateri aprinse pentru ca ei gasesc in permanenta replica oricarui argument. Asadar, pastreaza-ti spiritul oratoric pentru alte circumstante si gandeste-te mai bine la un gest care sa-ti impresioneze perechea: o invitatie spontana la teatru, un masaj prelungit pe tot corpul sau un parfum scump pe care si-l dorea de foarte mult timp.
 

Scorpion

Razbunatorul scorpion nu-si va potoli setea de revansa pana nu iti va plati cu aceeasi moneda tumultul sau sufletesc. Nu te scuza, nu da dovada de slabiciune sau asertivitate ci rezolva-i o problema mai veche sau indeplineste-i o dorinta la care inca viseaza.
 

Sagetator

Sagetatorul apreciaza sinceritatea si deschiderea, asa ca spune-i cu franchete ca ar fi mai bine sa ingropati securea razboiului, pentru ca viata este mult prea scurta pentru suparare. Invita-l apoi la un festival sau concert in aer liber si incearca sa-l amuzi cu orice pret.
 

Capricorn

Incapatanatul capricorn nu se lasa miscat nici de cele mai inaltatoare discursuri, asa ca cel mai bine este sa treci la fapte. Supararea capricornului trece greu, pentru ca nativul despica firul in patru de “n” ori si nu trece niciodata cu adevarat peste deceptii. Fa-i pe plac o buna perioada dupa cearta si va aprecia bunavointa.
 

Varsator

Varsatorul, orgolios si rece, se va detasa intru totul de situatie si va descrie cearta ca si cum altcineva ar fi fost acolo in locul lui. Lacrimile sau tertipurile afective il vor irita si mai tare, insa incitarea la un schimb activ de idei i se va parea irezistibila. Odata ce impulsivitatea lui se domoleste, uita cu usurinta de ce s-a suparat de la bun inceput. Atentie, nu-i ascunde nimic intrucat uraste minciuna.
 

Pesti

Nativii din pesti se vor lasa impresionati, mai mult decat orice alt semn zodiacal, de santajul emotional: ai grija sa-ti vada suferinta, regretul si dorinta de a-i recapata iubirea. Pentru ca pestii sunt indivizi foarte sensibili, fa apel la afectivitate si cuvinte frumoase.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro