Astrologie

#cerere in casatorie #astrologie #zodii #predictii #nunta #casatorie

Cum il convingi sa te ceara in casatorie, in functie de zodia lui

Unii barbati au nevoie sa fie impinsi de la spate, pentru a indrazni sa paseasca spre urmatorul pas al unei relatii pe termen lung: casatoria. In cazul in care simti ca si-ar dori sa te transforme din iubita, in sotie, ar fi util sa te inspiri din caracteristicile zodiei sale si sa ii stimulezi nevoia de a te cere in casatorie, prin mijloace istete, care sa functioneze in cazul lui.


Berbec

Cu un Berbec, este aproape imposibil sa impui anumite actiuni, insa exista o cale prin care sa speculezi impulsivitatea lui nativa. Iti poti determina partenerul nascut in aceasta zodie sa te ceara in casatorie, facandu-l sa creada ca a fost de fapt ideea lui: o excursie la un magazin de bijuterii, in care sa te arati entuziasmata de unul dintre inelele de logodna, poate sa ii dea acel imbold necesar sa faca marele pas.


Taur

Barbatul Taur pretuieste din plin siguranta si stabilitatea, fiind o fire extrem de practica. Asadar, are nevoie de motive si argumente clare pentru care ar da curs, de bunavoie, deplasarii catre altar. Sugereaza-i subtil ca o casatorie te-ar convinge sa ii ramai alaturi si ca nu mai accepti o simpla relatie intre iubiti sau explica-i de ce v-ar avantaja financiar sa oficializati relatia.


Gemeni

Nativii in Gemeni sunt greu de asezat la casa lor, insa poti apela cu incredere la apetitul lor pentru visare si proiectii optimiste ale viitorului. Descrie-i in amanunt cat de frumoasa va fi viata voastra dupa o nunta ca in povesti si ai toate sansele sa il convingi ca isi doreste acest drum frumos, fiind luat de val.


Rac

Partenerul tau Rac s-a gandit la casatorie inca de cand s-a indragostit de tine, deci acest pas nu este pentru el o provocare. Singurul obstacol care ar putea sta in calea curajului de a-ti cere mana este ideea ca tu nu iti doresti acelasi lucru. Incurajeaza-l, marturisindu-ti clar ca te vezi imbatranind alaturi de el, cu acte in regula.


Leu

Un nativ in Leu poate sa traiasca in concubinaj mult si bine, daca nu este strans cu usa. Prin urmare, are nevoie sa fie "scuturat" si indrumat catre demersul nuptial de o alta persoana. Roaga un prieten comun sa ii propuna o cerere de casatorie ca in filme, cu mesaje de fum scrise pe cer, panouri publicitare inscriptionate cu marea intrebare etc. Amploarea cererii ii va deschide apetitul pentru nunta!


Fecioara

Barbatii Fecioara se pot pierde atat de mult in detalii si planificari, incat sa amane marele moment al cererii in casatorie, pana cand devine caraghios sa te mai intrebe daca vrei sau nu sa ii fii sotie. Profita putin de gelozia lui nativa si spune-i ca toata lumea va intelege imediat ca esti doar a lui, daca vei avea o verigheta pe deget.


Balanta

Barbatii Balanta par foarte increzatori in ei insisi la suprafata, insa temerea lor cea mai mare este sa nu se loveasca de refuzuri. Daca vrei sa te ceara in casatorie, invita-l la o discutie deschisa, in care sa ii spui ca visezi sa ii fii sotie. A doua zi, asteapta-te deja sa vina in fata ta cu un inel.


Scorpion

Concentreaza-te pe nevoile tale atunci cand discuti cu un Scorpion despre viitor, pentru ca doar asa il poti convinge ca relatia neoficializata nu este suficienta pentru tine. Nu pune pe umerii lui vreo vina, are tendinta sa devina incapatanat si sa refuze un pas inainte, daca ii reprosezi ceva. In schimb, daca simte ca iti face un favor, devine bucuros sa accepte provocarea.


Sagetator

Sagetatorii pot avea o teama nativa de casatorie, chiar daca nu o constientizeaza. Preseaza-l cu usa si il poti pierde pentru totodeauna. Cel mai bine este sa ii vorbeste despre aventurile pe care le puteti trai ca sot si sotie, ca ii vei respecta deciziile si il vei urma oriunde.


Capricorn

Un barbat Capricorn nu poate fi influentat in inaintarea unei cereri de casatorie, decat de membrii familiei si doar dupa ce s-a convins el insusi ca vrea sa faca acest pas alaturi de tine. Poti sa discuti cu viitorii tai socri sa ii sugereze ca ar fi timpul sa va casatoriti, altfel s-ar putea sa mai astepti o vreme cererea in casatorie.


Varsator

Un Varsator poate fi ostil ideii de casatorie, din prisma schimbarilor radicale pe care viata lui le-ar putea suferi. Spune-i ca actul nu ii va limita in niciun fel libertatea de miscare si da-i cateva variante de nunti neconventionale, din care sa aleaga.


Pesti

Incearca sa iesiti cat mai mult cu prieteni deja logoditi sau casatoriti. Cand un barbat Pesti vede ca toata lumea face un lucru, simte nevoia imediat sa se alinieze tendintelor. Ofera-i un bun exemplu si pregateste-te de nunta!

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro