Astrologie

#dragoste #astrologie #partener #horoscop #predictii #casatorie

Cum arata comportamentul partenerului tau cand se gandeste la casatorie

Femeile au tendinta sa fie pregatite mai devreme de asumarea unor angajamente sentimentale pe viata, comparativ cu barbatii. Acestia din urma prefera sa se bucure de moment, astfel incat este dificil sa iti dai seama cand se gandeste partenerul tau la casatorie. Descifreaza-i comportamentul in functie de zodia in care s-a nascut si vezi daca este pregatit sa faca marele pas!


Berbec

Este foarte posibil ca Berbecul tau sa preia initiativa si sa-ti spuna verde in fata ca vrea sa duceti relatia la urmatorul nivel. Din pacate, acestea pot fi si promisiuni pe care sa nu le onoreze, intrucat poate actiona din instinct, ca apoi sa se razgandeasca. Vei sti ca este pregatit de casatorie cand iti va arata in fiecare zi partea lui blanda si tandra.


Taur

Taurul tau iubit planuieste o intalnire romantica speciala? Poate ar fi timpul sa te pregatesti pentru a raspunde unei intrebari cu "da" sau "nu". Va dori sa iti ceara mana de la parinti si sa te curteze in mod traditionalist, cu flori, ciocolata, o cina speciala si toate cliseele pe care le vezi in filme.


Gemeni

Cauta indicii scrise despre planurile pe care un nativ in Gemeni le are pentru amandoi. Acesti nativi isi iau cuvintele in serios atunci cand le astern pe hartie, astfel ca un e-mail in care iti scrie ca te iubeste si te vrea pentru toata viata nu este tocmai o gluma. Gasesti un biletel cu o declaratie de dragoste in buzunarul hainei? Inseamna ca e gata sa treaca la pasul urmator.


Rac

Partenerul tau Rac a inceput sa isi petreaca tot timpul alaturi de tine, invitandu-te in tot felul de locuri simpatice, planuind momente romantice in doi si incercand sa te surprinda cu cadouri simbolice semnificative? Inseamna ca viseaza sa mearga alaturi de tine la altar, intrucat s-a hotarat sa pasiti impreuna pe acelasi drum.


Leu

Cand Leul tau de suflet incepe sa te copleseasca zi de zi cu complimente si cadouri din ce in ce mai scumpe, incearca sa-ti transmita ca i-ai castigat inima si vrea sa-i fii alaturi in viitor. Poate vei avea senzatia ca vrea sa iti cumpere bunavointa, insa in realitate intentiile lui sunt sa iti arate de cata fericire poti avea parte alaturi de el.


Fecioara

In mod ironic, o Fecioara hotarata sa ramana alaturi de un partener, devine din ce in ce mai critica. Cand acest nativ ia un aer de "pisalog", nu inseamna ca s-a saturat de tine, ci ca ii pasa foarte mult de modul in care te comporti si iti traiesti viata. Acesta este un semn ca Fecioara nu intentioneaza sa-si ia zborul.


Balanta

Balanta isi arata intentiile de casatorie, incercand sa formeze o echipa cu tine, renuntand sa se mai comporte individualist. Va spune mereu "noi" in loc eu "eu", va dori sa va consultati in fiecare decizie, sa va mutati impreuna si sa va acomodati din timp cu traiul in doi.


Scorpion

Cand un Scorpion lasa in cele din urma garda jos si incepe sa isi doreasca o viata de cuplu "pana cand moartea va va desparti", probabil ca va deveni mult mai sensibil ca de obicei la gesturile si cuvintele tale. Asadar, daca ti se pare ca il deranjeaza mai mult micile tachinari pe care i le aduci, nu inseamna te-ai inrait, ci este o garantie ca Scorpionului ii pasa mai mult de tine si de relatia voastra.


Sagetator

Sagetatorul se hotaraste greu asupra marelui pas al casatoriei, de aceea va sustine multa vreme ca nu este pregatit. Cand simte cu adevarat sa mearga mai departe, probabil ca ti-o va spune direct, fara menajamente. De asemenea, este posibil sa glumeasca tot mai des cu privire la nunta, casnicie si copii, ceea ce este un semn clar ca se gandeste serios la aceste perspective.


Capricorn

Cel mai dificil lucru in relatia cu un Capricorn este sa ii castigi increderea. Odata ce ai facut-o, acest nativ nu isi va mai dori altceva decat o casatorie fericita cu tine. Prin urmare, daca iti arata ca are multa incredere in tine, nu iti mai cere parolele de e-mail si iti incredinteaza banii lui, cel mai probabil s-a hotarat deja sa spuna "da".


Varsator

Poate fi dificil sa iti dai seama cand ia un Varsator in serios perspectiva casatoriei, de vreme ce acesti nativi iau in serios orice lucru marunt al vietii. Cel mai relevant indiciu este acela ca iti propune sa impartasiti responsabilitati practice, semn ca vrea sa plecati pe acelasi drum.


Pesti

A devenit partenerul tau Pesti putin prea posesiv si gelos? Ia-o ca pe un semn ca este gata sa isi traiasca restul vietii alaturi de tine. Pasiunea Pestilor tinde sa devina usor obsesiva, cand sentimentele lor se transforma in dragoste adevarata.

Sursa foto: mynishani.wordpress.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Ce influenta are echinoctiul de toamna asupra noastra

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro