Astrologie

#apocalipsa #zodii apocalipsa zodii sfarsitul lumii # horoscop distractiv

Cum ar reactiona zodiile in ziua Apocalipsei

Apocalipsa continua sa inspire scenaristii si regizorii de film din lumea intreaga, fiind o perspectiva controversata si intriganta pentru multi dintre noi. Chiar daca Sfarsitul Lumii poate sa fie un simplu rod al imaginatiei pamantenilor, scenariile de tipul "ce-ar fi daca ..." raman cel putin amuzante. Iata cum ar reactiona zodiile in ziua Apocalipsei, daca ea s-ar abate in cele din urma asupra noastra!


Berbec

Fara doar si poate, haosul si luptele pentru supravietuirea celui puternic vor domina o zi a Apocalipsei, asa cum ne-o putem imagina noi. Iata de ce conflictele vor fi conduse cu siguranta de Berbeci razboinici, asezati strategic in plina linie, insufletiti de adrenalina si gata sa domine Pamantul.


Taur

Taurii stiu sa isi gestioneze foarte bine emotiile si sa se pregateasca pentru ce-i mai rau. Daca ai norocul sa te afli prin prajma acestui nativ, vei observa cu incantare ca are destule provizii de hrana si apa bine ascunse. Probabil ca un Taur veritabil va sorbi fascinat dintr-un pahar de vin bun, observand cu detasare ce se intampla in jurul lui.


Gemeni

Isteti, adaptabili si buni psihologi, Gemenii sunt probabil supravietuitorii descurcareti, care s-au imprietenit cu cine trebuie si au adunat toate informatiile de care au nevoie. Stiu deja ce se petrece in fiecare colt al Terrei si cum ar fi mai bine sa actioneze, de aceea sunt surse excelente de informare intr-o zi apocaliptica, la modul propriu.


Rac

Racii nu vor construi buncare sofisticate si nici nu se for refugia in locatii centralizate. In schimb, isi vor transforma propria locuinta intr-o fortareata, unde sa isi adaposteasca toate persoanele dragi (inclusiv pe fosta doamna invatatoare, daca sunt atasati de ea) si vor refuza sa iasa din adapost, indiferent ce s-ar intampla.


Leu

Cand vor simti pericolul aproape, Leii isi vor izola toate persoanele la care tin, vor acumula provizii in cel mai scurt timp posibil si vor patrula in fata intrarii de dimineata pana seara, pentru a impiedica orice dusman sa patrunda in perimetru.


Fecioara

Fecioarele nu vor fi vazute alergand cu disperare pe strazi. Ele vor fi undeva intr-un buncar subteran, relaxandu-se in incaperi foarte bine organizate, cu mancarea portionata, apa rationalizata si carti de calitate pentru lectura si umplerea timpului liber.


Balanta

Balantele vor face doua lucruri esentiale in ziua Apocalipsei: vor incerca sa faca pace intre doua grupuri de oameni aflate in conflict sau isi vor folosi sarmul nativ pentru a intra in posesia alimentelor si a lichidelor disponibile in zona.


Scorpion

Daca vine sfarsitul lumii, exista doua vietuitoare care vor supravietui Apocalipsei: gandacii de bucatarie (rezistenti in fata unui atac nuclear) si nativii in Scorpion. Acestia din urma isi vor folosi cu iscusinta inteligenta nativa, vigilenta si instinctul de autoconservare, pentru a ramane in viata. Oricine altcineva ar face bine sa plece din calea Scorpionilor.


Sagetator

Sagetatorii vor deveni brusc conducatori spirituali ai grupurilor de oameni in ziua Apocalipsei, chiar daca nu aceasta este intentia lor. Increderea si cunostintele acestor nativi vor iesi la iveala si vor castiga multi adepti de partea Sagetatorilor, gata oricand sa urmeze cu sfintenie indrumarile si sfaturile acestora.


Capricorn

Imediat ce simt pericolul sfarsitului Terrei, Capricornii vor elabora spontan o serie de strategii prin care sa acumuleze resursele si toate lucrurile de care au nevoie pentru supravietuire. Puterea de convingere si manipulare a Capricornilor vor fi suficiente pentru ca ei sa ramana ultimii oameni de pe Pamant.


Varsator

In ziua Apocalipsei, Varsatorii se vor stradui sa induca o stare de calm in randul populatiei, vor organiza comunitati de supravietuitori, vor delega sarcini pe baza aptitudinilor fiecaruia si vor elabora un set de legi, care sa stea la baza unei noi societati corecte si echilibrate.


Pesti

Fara doar si poate, Pestii vor fi altruistii din ziua Apocalipsei. Ii vei vedea ingrijind rani, adapostind animale, linistind copii speriati si impartind cu vecinii hrana si apa. Mai mult decat atat, se vor ruga neincetat pentru sufletele pamantenilor si isi vor impartasi compasiunea si bunatatea cu oricine ar avea nevoie de ele.

Sursa foto: descopera.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro

Sfatul expertului