Astrologie

#astrolog #relatie #karma #horoscop

Comunicarea la nivel de karma in iubire

Lidia Vintila, 07.08.1988, 11.00, Tecuci, jud Galati. Ce tipuri principale de karma releva sensul vietii in astrograma mea?

Astrolog Amphora: Lidia sensul vietii din tema ta natala se afla directionat catre Pesti. Asadar regentii karmici, Mercur, Jupiter si Neptun indica trei tipuri principale de karma de rezolvat in aceasta viata.
- karma piniana, este o karma in legatura cu banii si atasamentul accentuat fata de valorile materiale. Cand acest model karmic este rezolvat, problemele financiare se diminueaza si nu mai au un impact major in viata ta.
- karma de Rac, care este este marcajul unui spirit care intr-o viata principala a lucrat mult la evolutia sa spirituala si se afla in relatie cu familia, subconstientul, intuitia. Este un tip de karma pozitiv.
- de Gemeni, este o karma de comunicare si de relationare. Sunt importante calatoriile, si este necesara o apropiere mai mare de religia in care te-ai nascut. Pentru echilibrarea acestui model karmic este benefica o profesie avand tangenta cu cuvantul scris sau vorbit.
 

Andra, 24.11.1985, 15.20, Constanta. El – 28.03.1973 Konstantz, Germania. Ce datorii karmice exista intre mine si iubitul meu?

Astrolog Amphora: Andra, in primul rand observ pozitionarea Soarelui si a planetei Venus din tema iubitului tau in casa ta karmica a 12-a, care semnifica o datorie karmica a lui catre tine, care trebuie platita azi prin iubire. Ati fost inamici in alte vieti, ceea ce tie iti poate genera un sentiment nelamurit de teama fata de acest barbat, dar pozitia indica o legatura profunda si karmica ce te ajuta sa evoluezi spiritual si chiar sa-ti desoperi laturi nebanuite ale firii tale pe care nu credeai ca le ai. Cu toate acestea, astazi aveti doua firi foarte compatibile prin semnele de nastere, Sagetator si Berbec, care apartin aceleiasi naturi vibratorii, focul. Neptun din tema lui se afla in conjunctie cu Soarele din tema ta, astfel ca tu vezi in el un suflet-pereche, ti se pare ca este un partener ideal pentru tine si aceasta senzatie nu este departe de adevar. Riscul pozitiei consta in aceea ca tu ai putea sa vezi in el un partener ideal, sa-l impodobesti in imaginatia ta cu calitati pe care nu le are, sau exagerate fata de ceea ce este el in realitate.
 

Manu, 08.03.1980, 07.00, Cluj Napoca. Sotul – 09.12.1976, Jibou. Ce am facut in alte vieti si am de platit acum?

Astrolog Amphora: Manu ai casa casatoriei in Fecioara, semn care predispune la o casnicie in care amandoi munciti pentru ceea ce aveti si pentru ceea ce doriti sa realizati in viata. Mercur, guvernatorul acestei case este retrograd si se afla pozitionat in Pesti, casa karmica 12, ceea ce sugereaza vieti in care ai evitat responsabilitatile casniciei, comunicarea directa sau recunoasterea fata de sot a problemelor existente in casnicie. Acum ai intalnit un partener care sa te ajute sa-ti reglezi aceasta karma de evaziune. De asemenea ai in acest sector al relatiilor pe Saturn, retrograd, care te obliga sa-ti platesti datoriile karmice din vieti in care ai fost o persoana egoista, cu un comportament prea critic fata de cei dragi, in care ti-ai manifestat intr-un mod foarte personal sentimentele, prin accente de duritate si protectie excesiva. Daca ai o karma grea, pozitia aceasta saturniana duce la divort, iar daca nu, atunci lectiile de viata se manifesta doar prin una doua crize mai importante pe parcursul casniciei, dar in care esti obligata sa evoluezi, sa reusesti sa intelegi nevoile partenerului si sa-ti reformulezi relatia pe colaborare, nu pe o atitudine de tip autoritar.



Foto: www.stumbleupon.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Ce influenta are echinoctiul de toamna asupra noastra

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro

Sfatul expertului