Astrologie

#compatibilitate #compatibilitati #taur #rac #femeia taur #barbatul rac #horoscop

Compatibilitati: femeia Taur si barbatul Rac

Relatia unei femei Taur cu un barbat Rac este una dintre cele mai reusite combinatii, gratie scopurilor primordinale pe care le au in comun. Amandoi isi doresc un camin sigur si confortabil, armonios si plin de iubire, in care sa se bucure de copiiii pe care-i vor avea. Amandoi sunt sceptici la inceput de relatie pentru ca vor sa fie siguri ca au facut alegerea cea mai buna.

Pentru ca nici unul nu se grabeste, luand totul pas cu pas, relatia va inflori intr-un sentiment de incredere si stabilitate, ceea ce le va da incredere sa mearga inainte. In plus, sunt profund interesati de venituri si este posibil sa-si puna intrebari reciproc despre cum stau cu situatia materiala. Se vor bucura sa vada ca sunt pe aceeasi lungime de unda si ca amandoi trag in aceeasi directie.

A face bani este una dintre preocuparile lor de baza, insa nu doar pentru ei insisi, ce rost ar avea viata daca ai pleca intr-o croaziera de lux de unul singur ? Desi profesional sunt seriosi, extreme de exigenti si de profesionisti la locul de munca, tot efortul lor este facut pentru casa si familie. In plan erotic se inteleg foarte bine, pentru ca obisnuiesc sa comunice senzorial si afectiv, prin gesturi, miscari, atingeri , priviri, la care se adauga accesorii incitante precum vinurile rafinate, asternuturile din matasea cea mai pura, mesele savuroase, muzica linistitoare.

Barbatul Rac apreciaza la ea stabilitatea si afectiunea pe care i-o ofera, dupa o adanca chibzuinta. Cu atat mai mult va aprecia asta, pentru ca nici lui nu-i plac lucrurile facute in graba si persoanele care spun prea repede “ te iubesc ”. Cand incep o relatie, amandoi simt ca este ceva serios, de fapt asta si vor, sa construiasca un cuplu capabil sa-si uneasca visele, aspiratiile, talentele, pentru a-si aduce reciproc fericirea. 

Uneori Femeia Taur poate fi ceva mai energica decat Racul si se va simti obligata sa incetineasca pasul, insa daca il iubeste cu adevarat, va sti sa faca o concesie. In general, amandoi sunt dispusi sa lase de la ei, pentru ca fondul comun este mult mai trainic decat micile diferente. Pentru ca seamana atat de bine, Femeia Rac ii va respecta trecutul si familia, atat de importante pentru Rac, iar el o va aprecia pentru ca gaseste in ea sotia ideala, amanta voluptuoasa si mama protectoare.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Pune o intrebare