Astrologie

#compatibilitate #compatibilitati #fecioara #taur #femeia taur #barbatul fecioara #horoscop #cuplu

Compatibilitati: femeia Taur si barbatul Fecioara

Cuplul format din Taur si Fecioara poate functiona gratie gandirii materialiste asemanatoare si responsabilitatii de care dau dovada cei doi, atat in viata profesionala, cat si in cea familiala. Fiind zodii de pamant , stiu foarte bine care le sunt indatoririle si se achita de ele cu toata seriozitatea.

Sunt persoane rationale, organizate, care se implica profund in orice situatie care reprezinta un interes, astfel incat isi pot folosi atributele pentru a pune temelia unui camin trainic. Pentru ca muncesc cu daruire si au o foarte mare rezistenta, se vor bucura impreuna de roadele eforturilor atunci cand banii castigati le dor da posibilitatea sa-si materializeze visele in privinta familiei.

O problema o poate reprezenta totusi apetitul Femeii Taur pentru lucrurile de calitate si lux, pentru cheltuielile excesive ca sa-si satisfaca nevoia de confort. Econoama Fecioara s-ar putea speria la vederea facturilor sau ar reactiona socata cand ar observa simtul de gurmand al Taurului. Pe de alta parte, barbatul fecioara o poate tempera pe partenera in acest domeniu, ajutand-o sa se hraneasca sanatos.

Nimeni nu stie mai bine decat el ce semnificatie au toate informatiile alea plictisitoare de pe etichete, pe care nimeni altcineva nu se oboseste sa le citeasca cu atentie. In schimb, Femeia Taur il poate initia in arta erotismului, deschizandu-i calea spre simturi, voluptate si extaz in dormitor. In curand, Fecioara echilibrata si usor rigida se va lasa purtata de val si-si va recunoaste flacarile interioare care mocneau in ea.

Pentru ca femeia Taur isi doreste sa se simta alintata, protejata si iubita, va fi satisfacuta de partener, caci Fecioarele au talentul de a se pune in serviciul celorlalti, de a-i multumi, de a-i ajuta. Daca o iubeste cu adevarat, o poate intelege imediat si-i intuieste nevoile, asigurand-o totodata ca este pentru totdeauna. Nativa Taur gaseste in el exact siguranta si stabilitatea pe care le cauta, caci o Fecioara nu incepe o relatie daca nu este absolut sigura ca si-a gasit persoana potrivita.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Culorile care atrag noroc in casa ta

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro

Sfatul expertului