Astrologie

#compatibilitate #compatibilitati #taur #balanta #femeia taur #barbatul balanta #horoscop

Compatibilitati: femeia Taur si barbatul Balanta

Pentru ca sunt zodii dominate de planeta Venus, compatibilitatea afectiva si erotica a femeii Taur si a barbatului Balanta este incontestabila. Cu toate acestea, ea isi doreste sa-si petreaca timpul liber alaturi de partener, singuri daca se poate, pe cand el vrea sa fie inconjurat de prieteni.

Se poate ca barbatul balanta sa fie un pic prea sociabil pentru gustul iubitei sale. Din aceasta cauza se isca discutii inutile, in care partenera devine posesiva si geloasa pe anturajul sotului sau, iar el ii poate reprosa ca nu-l lasa nici macar sa respire. Aceasta diferenta totusi poate fi depasita usor daca fiecare lasa de la el si daca stabilesc niste reguli.

Doar au atatea alte lucruri in comun, legate de preocuparile artistice, calatorii, discutii, confort si nu in ultimul rand, mancare buna . De fapt ei impartasesc acelasi talent pentru arta de a trai. Asta inseamna ca vor avea o casa confortabila , aranjata cu bun gust, in care prietenii sa se simta rasfatati cand vin la petreceri, unde in mod sigur gazdele vor face conversatie cu ei in cel mai stralucit mod si vor avea grjia sa se simta toata lumea cat se poate de bine.

In plus, amandoi isi doresc un partener alaturi de care sa aiba o casnicie reusita, in care dragostea si siguranta materiala sa-i faca fericiti. Barbatul Balanta este un tip elegant, ingrijit, cu maniere impecabile, care stie sa cucereasca o femeie educata si rafinata, prin urmare va gasi in partenera sotia devotata si romantica, mama iubitoare a copiilor ce vor urma si o persoana cu care se va afisa mandru in societate. Dragostea pentru frumos si dorinta unei casnicii stabile sunt atuurile care ii leaga pe cei doi nativi.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Ce influenta are echinoctiul de toamna asupra noastra

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Top

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Culorile care atrag noroc in casa ta

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare