Astrologie

#varsator #rac #barbatul varsator #femeia rac #compatibilitati

Compatibilitati: femeia Rac si barbatul Varsator

Barbatul Varsator , cand iubeste cu adevarat, are incredere deplina in partenera, i se dedica total, fara sa simta vreun moment ca s-ar umili in fata ei. Poate ajunge sa-si ridice partenera pe un piedestal, sa fie romantic, cald si inventiv, bucurandu-se de fiecare moment de impartasire spirituala si intelectuala. Nevoia femeii Rac de a fi coplesita de afectiune va fi satisfacuta in acel moment.

Nativul Varsator este o fire independenta si nu-i place sa i se spuna ce are de facut, in nici un caz nu agreeaza ideea unui program fixat de altcineva, pentru ca trebuie sa decida singur ce face cu timpul lui. Cand ea ii cere sa stea mai mult pe acasa si sa se ingrijeasca de familie, se poate ca el sa planuiasca sa colinde magazinele in cautarea vreunui calculator performant.

Ii respecta partenerei spatiul si nu incearca s-o domine in nici un fel, dar se asteapta de la ea la acelasi lucru. Ori nativa Rac este o persoana sensibila , vulnerabila si cu stari de melancolie, care are disperata nevoie de un om cerebral, care sa fie langa ea si s-o echilibreze. Probabil ca nu va gasi in el sprijinul necesar. Nu va fi ocupat cu o strategie de a face lumea mai buna – asa cum spun multe horoscopuri despre varsator – majoritatea nativilor nu sunt nici luptatori ecologici, nici mari genii sau revolutionari , ci pur si simplu persoane originale, care au nevoie de libertate de miscare chiar si atunci cand decid sa-si cumpere paine la doua noaptea, nu sa puna la cale vreo rasturnare de regim politic.

Oricum, barbatul Varsator are preocupari neintelese de partenera, care vrea sa-l tina langa ea. In plus, lui ii plac persoanele echilibrate, puternice si optimiste, pe cand nativa Rac i se pare dificila si prea sensibila si el nu stie cum s-o impace. Ii uneste in schimb imaginatia debordanta, putand petrece ore minunate impreuna discutand, planuind, admirand piese artistice, analizand capodopere. Insa pentru ea mult mai importanta este stabilitatea, viata de familie, zilele scurse fara evenimente care sa tulbure echilibrul caminului.

El insa poate interpreteaza asta ca pe o existenta monotona, faa provocari, fara sclipire si mai ales fara evolutie. Ii plac lucrurile dinamice, este cu ochii indreptati spre viitor, asteptand mereu ceva mai bun, incercand mereu sa imbunatateasca ceva. Ea este o fiinta statica, fuge de schimbari, priveste spre trecut, pe care-l idealizeaza. Pentru el trecutul poate fi perfectionat prin cunostintele din prezent, pentru ea trecutul va fi mereu mai valoros decat clipa actuala. Este o relatie care functioneaza bine intr-o prietenie, dar pentru o relatie de dragoste pune prea multe probleme.

Sursa foto : buzzle.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro