Astrologie

#femeia rac #barbatul taur #rac #taur #compatibilitate #compatibilitati

Compatibilitati: femeia Rac si barbatul Taur

Femeia Rac si barbatul Taur se inteleg foarte bine, gratie nevoii lor primordiale de stabilitate. Este una dintre cele mai reusite uniuni din tot zodiacul . Barbatul Taur cauta pe cineva alaturi de care sa se bucure de viata, in caldura si linistea caminului, care sa-I daruiasca copii si sa construiasca impreuna cu el.

Femeia Rac va fi fericita sa afle ca impartasesc acelasi ideal, al familiei si al iubirii. Este tandru cu ea, ocrotitor, iar ceea ce-i ofera se intoarce la el in egala masura. Amandoi stiu sa faca bani si sunt foarte exigenti la locul de munca, pentru ca simt nevoia sa fie cei mai buni si astfel sa-si castige drepturile, atingand un statut social de invidiat.

Amandoi apreciaza mancarea buna, relatiile erotice pline de senzualitate si romantism, lucrurile de buna calitate. Se vor implica la fel de mult in amenajarea caminului, unul dintre cele mai confortabile si mai rafinate cu putinta. El intelege ca nimeni altul atasamentul partenerei fata de lucruri, trecut, familie, tot ceea ce o reprezinta si tot ce poseda, el insusi avand un ascutit simt al bunului propriu. De aceea, cu atat mai mult vor aprecia realizarile savarsite impreuna, caci acolo se afla sufletul amandurora.

In cazul in care intampina dificultati, nu sunt deloc dispusi sa renunte, pentru ca relatia este mult prea inchegata ca sa nu merite sa faca orice efort spre a o salva. Singurele probleme pot aparea cand barbatul Taur devine dominator si inflexibil, iar ea este vulnerabila si sufera din orice gest, cat de mic. Insa nativul o poate ajuta cu luciditatea lui vestita, linistind-o si reechilibrand-o, cu multa tandrete si intelegere.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Cauta-ti perechea

Top

Sfatul expertului