Astrologie

#scorpion #rac #barbatul scorpion #femeia rac #compatibilitati

Compatibilitati: femeia Rac si barbatul Scorpion

Pentru ca sunt doua firi emotive, care comunica mai mult nonverbal, femeia Rac si barbatul scorpion se inteleg de minune unul pe celalalt. Stiu imediat cand unul intampina probleme si are nevoie de sprijin. Activeaza bine si pe plan profesional, punandu-si in practica ideile, cu ambitie si intuitie buna. 

Femeia Rac gaseste in el barbatul pasional care este capabil s-o ridice pe culmile cele mai inalte ale extazului, iar barbatul Scorpion este fermecat de aceasta fiinta diafana, misterioasa si plina de feminitate. Amandoi sunt atrasi de lumea visului, a miraculosului, de locurile isolate, tainice, care le incita imaginatia. Ea ii poate povesti ore in sir despre ceea ce vedea intr-un glob din bradul de Craciun cand era mica si-si inchidea ochii. Imaginatia joaca un rol important in viata nativilor, asa ca vor avea o comunicare fructuoasa pe aceasta tema.

Pot petrece vacante de neuitat pe taramuri cu mare incarcatura istorica, gen Scotia, pentru ca trecutul si amprenta umana asupra lucrurilor ii fascineaza profund. In plus, amandoi isi doresc dragoste neconditionata si fidelitate si se ofera fara reserve, uitand de restul lumii.

Totusi, barbatul Scorpion poate s-o raneasca pe partenera cu replicile lui ascutite, ceea ce o face sa se retraga, dezamagita. El poarta in sine samanta sadismului si daca partenera nu se ridica la asteptarile sale, o va chinui, numai pentru placerea de a-i starni lacrimile.  Trebuie sa invete sa fie mai intelept si mai atent in felul de a aborda lucrurile, iar ea este indicat sa nu se lase afectata de orice gest. Amandoi sunt preocupati de familie si de casa, astefl incat isi unesc fortele pentru a cladi impreuna un camin.

Sursa foto : elsaelsa.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro