Astrologie

#femeia rac #barbatul rac #rac #compatibilitate #compatibilitati

Compatibilitati: femeia Rac si barbatul Rac

Relatia dintre femeia Rac si barbatul Rac este una dintre cele mai favorabile combinatii . Se inteleg perfect prin impartasirea valorilor primordiale care-i definesc. Isi doresc o familie si copii, o casnicie bazata pe multa iubire, fidelitate si siguranta.

El intelege nevoia partenerei de a se simti ocrotita si-i ofera stabilitatea si siguranta pe care le cauta, iar ea il copleseste cu o iubire plina de romantism, amestecata cu sentiment matern. Cei doi formeaza o singura fiinta, muncind pentru indeplinirea acelorasi vise.

Fac o echipa buna cand isi pun ceva in cap si sunt niste parinti extrem de dedicati. Nimic nu este mai important pe lumea asta decat familia. Isi inteleg sensibilitatea si nevoia de tandrete si daruire, astfel incat raspund cu aceeasi dragoste si pasiune. El se simte atras de feminitatea diafana a partenerei, de misterul care pare s-o inconjoare. Ea gaseste in barbatul Rac sotul iubitor si de incredere si tatal minunat al copiilor pe care si-i doresc amandoi. In plan erotic se armonizeaza bine, caci exista o reala atractie fizica intre ei si probabil nimeni nu va avea parte de nopti de dragoste mai tandre si mai romantice decat nativii Rac.

In acelasi timp, amandoi sunt buni profesionisti si fac tot ce este posibil pentru a avea un trai indestulat. Isi respecta reciproc familiile din care vin si atasamentul fata de trecut, nu exceptia amintirii vreunui fost partener. Percep intuitiv lumea interioara in care se misca, gandurile, durerile, nevoile si bucuriile si sunt capabili sa se inteleaga fara sa rosteasca un cuvant. Daca unul este daramat, celalalt are grija sa-l ridice din nou la suprafata. Singurul lucru care poate distruge o astfel de relatie fericita este inselarea increderii, tradarea, infidelitatea. Atat femeia Rac, cat si barbatul au anumite expectative cand incep o relatie si peste o abatere de genul asta nu sunt dispusi sa treaca.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro

Sfatul expertului