Astrologie

#rac #leu #femeia rac #barbatul leu #compatibilitati

Compatibilitati: femeia Rac si barbatul Leu

Poate fi o combinatie reusita intre femeia Rac si barbatul Leu . Acesta reuseste s-o dinamizeze, sa-i insufle energie necesara pentru a o face sa actioneze, iar ea ii asigura stabilitatea si calmul de care are nevoie. Ea este o fiinta fragila si supusa, el este fericit sa o poata proteja si iubi, pentru ca se simte admirat si puternic.

Feminitatea si sensibilitatea ei il farmeca si-i trezesc simtul de protectie si generozitate, are incredere in ea si i se daruieste. Nativa Rac descopera il partener cavalerul in armura stralucitoare, matur si energic, la pieptul caruia sa se adaposteasca, in bratele lui afland adevarata fericire.

Singura problema care poate aparea este tentatia femeii Rac de a conduce uneori situatia si de a acorda cea mai mare atentie copiilor. Ea trebuie sa stie sa-i lase lui tronul, actionand din umbra si sa-i arate in permanenta cat il apreciaza.

Sunt amandoi romantici si impartasesc simtul pentru frumos, sunt calzi si simt nevoia sa-si daruiasca preaplinul inimii.  Atata timp cat native Rac il transforma in eroul ei personal, lucrurile vor functiona bine. Trebuie sa creada suficient in el pentru a renunta la starile de melancolie cu care este obisnuita. Barbatul Leu se simte atras de oamenii veseli, optimisti , care stiu sa lupte in viata, nu de persoanele morocanoase, care vad mereu numai partea goala a paharului. In plus, cu el prin preajma, ea nici nu ar trebui sa fie altfel decat fericita si implinita. Sunt un cuplu reusit, caci se completeaza bine reciproc.

Sursa foto : leo-woman.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro