Astrologie

#fecioara #rac #barbatul fecioara #femeia rac #compatibilitati

Compatibilitati: femeia Rac si barbatul Fecioara

barbatul fecioara este meticulos, bine organizat si-i place in general sa faca lucrurile de unul singur, pentru ca prezenta altei persoane ii este de prisos si mai mult il incurca.  Prin urmare, nativa Rac nu trebuie sa-l copleseasca cu afectiune si cu atentii, decat in momentele de tandrete si intimidate, cand il simte vulnerabil.

Barbatul Fecioara nu raspunde cu tot atata romantism, pentru ca este o fire mai rationala, ceea ce nu inseamna ca nu iubeste cu pasiune. Este rece si distant, preferand sa-si consume emotiile in interior. Ea trebuie sa nu se simta abandonata daca nu primeste biletele cu mici poezii , sa-l inteleaga si sa-l aprecieze asa cum este.

El trebuie sa-si controleze spiritual critic, sa nu analizeze la nesfarsit lucrurile si sa nu-i scoata in evidenta defectele, pentru ca o poate rani mai usor decat isi imagineaza. Doreste o partenera pe care sa se poata baza si care sa-i fie neaparat credincioasa si fidela, lucruri lesne de aflat in iubita sa Rac. Cu toate acestea, amandoi sunt profund implicati cand vine vorba de familie, de copii si de castigurile financiare, care le asigura un trai bun. Pentru ca trag in acelasi sens, isi pot unii fortele spre atingerea scopului.

Simtul practic al nativului Fecioara ii ajuta sa faca fata problemelor cotidiene, printr-o atitudine rationala, lipsita de emotii inutile. Astfel, isi echilibreaza partenera, dandu-i incredere si invatand-o sa nu se lase afectata de rautatea din jur. Casa si familia sunt foarte importante pentru amandoi si cand incep o relatie, se gandesc de doua ori inainte, nefiind impulsivi din fire. Asta le da incredere, stiind ca pasesc pe un pamant sigur, stabil si fertil, pe care pot plamadi impreuna ceva trainic. 

Ea ii deschide lumea miraculosului, a ceea ce este secret si profund in fiinta umana, el ii arata imaginea reala a vietii. Astfel, realitatea exterioara si interioara se unesc si se armonizeaza, comunicand prin cei doi parteneri care ofera ce au ei mai bun.

Sursa foto : astrotheme.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro