Astrologie

#rac #balanta #barbatul balanta #femeia rac #compatibilitati

Compatibilitati: femeia Rac si barbatul Balanta

Femeia Rac este sensibila si schimbatoare, retrasa si uneori melancolica, barbatul balanta este sigur le el, echilibrat, sociabil si optimist. Cand talerele nativului Balanta se dezechilibreaza, este atat de preocupat sa le aseze din nou la acelasi nivel, incat nu mai apuca sa aiba grija de problemele celuilalt.

Nativul Balanta ar putea sa se simta atras de cineva care reuseste sa-l ajute sa le reechilibreze, insa nu de o persoana cu toane, cum este femeia Rac . Se simte obosit si neputincios in fata miscarilor ei interioare si nu gaseste nicio modalitate prin care sa comunice cu adevarat cu ea.

La inceput, poate sa fie fascinate de feminitatea si sensibilitatea ei, de romantism si de idealul sau de iubire, caci amandoi vor sa traiasca in cuplu, sa-si intemeieze un camin. Insa barbatul Balanta priveste catre exteriorul lumii, vrea sa vorbeasca cu toata lumea, sa iasa, sa cunoasca, sa experimenteze, pe cand ea ar dori sa-l tina in casa, avandu-l aproape si fiindu-i suficient.

Daca ii lezeaza libertatea si ii critica sociabilitatea - β€œDe ce mai ai nevoie de ei daca ma ai pe mine?” – este posibil sa-l piarda. Barbatul Balanta este o fiinta dinamica, cu simtul umorului si nu intelege seriozitatea partenerei, ranind-o foarte usor. In schimb, amandurora le place sa aiba o locuinta confortabila, sa se ocupe de casa, familie si de ei insisi, prin urmare pot sa petreaca clipe minunate impreuna, planuind, renovand, discutand, oferindu-si unul altuia tandrete.

Ca relatia sa reuseasca, el trebuie sa-si petreaca mai putin timp in afara casei, sa nu caute sa-si deplanga problemele in fata prietenilor, in loc de a-si apleca urechea la cuvintele partenerei, iar nativa Rac este bine sa invete sa-i respecte spatiul si nevoia de a avea si o viata a lui, departe de familie. Daca nu pot face asemenea concesii, certurile reusesc sa duca la ruperea relatiei.

Sursa foto : optik2.mtk.nao.ac.jp

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Expertul Acasa.ro, Silvia Teodorescu, arhitect

Pune o intrebare