Astrologie

#leu #taur #femeia leu #barbatul taur #compatibilitati

Compatibilitati: femeia Leu si barbatul Taur

In ceea ce priveste femeia Leu si barbatul Taur , nu  este o combinatie favorabila pe termen lung, pentru ca amandoi au personalitati foarte puternice si sunt extrem de incapatanati. In plus, amandoi vor sa domine, ceea ce va duce la multe discutii.

Barbatul Taur isi doreste o viata linistita, lipsita de schimbari majore, are tabieturi este destul de independent pentru a actiona numai ca urmare a propriei vointe.

O Leoaica se poate simti ingradita de acest trai fara actiune, fara stralucire si evenimente care sa-i dinamizeze existenta. Probabil este plictisita daca nu are parte de provocari. In plus, oricat ar incerca sa-I spuna ce sa faca, se loveste de o impasibilitate crunta, care reuseste s-o scoata din sarite. In cel mai rau caz, isi va infuria partenerul, care riposteaza daca ea forteaza nota, incercand sa-l oblige sa ia masuri.

Femeia Leu si barbatul Taur trebuie sa primeasca la fel de multa iubire, in mod reciproc si sa renunte la luptele de orgolii, daca vor sa salveze situatia. Se pot stimula pe plan profesional si au posibilitatea chiar sa ajunga la mari succese, pentru ca sunt extrem de muncitori, talentati si persevereti si oricum domeniu financiar le activeaza o coarda sensibila, caci le plac banii. Dupa ce-i obtin, ii vor cheltui pe tot felul de placeri, neaparat rafinate, asta daca se vor intelege in prealabil care decide ceea ce merita cumparat.

Prin urmare, din punct de vedere al achizitiilor si al contului bancar au multe in comun, pasionandu-i la fel de mult cumparaturile si mancarea buna. Amandoi vor stabilitate in cuplu si copii. Totusi, Taurul i se poate parea nativei cam lent, cam gurmand si prea traditional, cand ea este o felina supla, plina de energie si mereu indreptata spre viitor. Daca nu-i poate asigura  o existenta dinamica, in care s-o farmece mereu cu ceva nou, cu o surpriza, lasand-o in acelasi timp sa fie in centrul atentiei, relatia nu functioneaza.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro