Astrologie

#fecioara #leu #femeia leu #barbatul fecioara #compatibilitati

Compatibilitati: femeia Leu si barbatul Fecioara

Relatia poate functiona atata timp cat barbatul fecioara este dispus sa joace dupa cum ii canta partenera Leu. Adica s-o puna pe primul loc, s-o admire si s-o sprijine neconditionat , sa aiba grija de bunastarea ei si sa fie acolo permanent.

Insa nu trebuie sa uitam ca orice Fecioara , indiferent de varsta si de sex, poseda un simt critic foarte dezvoltat. Prin urmare, in loc sa fie asezata pe un piedestal, la care sa se aplece cu smerenie si profunda admiratie, nativul s-ar putea sa-i scoata in evidenta defectele, sa-i spuna ca a cheltuit prea mult, ca-i putin cam teatrala sau ca infumurarea ei nu-i sta deloc bine.

Amandoi sunt foarte buni organizatori si stralucesc in domeniile de activitate, ea pentru ca este prea orgolioasa ca sa nu fie cea mai buna, el pentru ca este riguros, metodic, serios, responsabil, tinzand mereu spre perfectiune . Pot castiga sume importante de bani impreuna. Partenerul se va asigura insa ca ea ii cheltuieste cu cap si ca nimic nu se risipeste pe tot soiul de mofturi. Leoaica este pasionata si senzuala, barbatul Fecioara nu poate arata ce simte, nici macar atunci cand iubeste sincer. Este rece si distant, preferand sa-si consume emotiile in interior. Acest lucru nu va fi deloc apreciat de iubita sa, care asteapta nopti de amor fierbinte si nebunesc.

Femeii Leu ii plac surprizele, se asteapta la cadouri costisitoare, insa nativul Fecioara este un tip organizat, fara reactii spontane si se gandeste de doua ori inainte sa cheltuiasca ceva. In schimb, ea poate fi sigura ca orice i-ar oferi, va fi ceva de calitate, o bijuterie autentica, sau un tort din cele mai proaspete ingrediente, oricum ceva fara cusur. Exista foarte mare posibilitate ca barbatul Fecioara sa accepte sa joace rolul de subaltern in cuplu, prin urmare lucrurile pot functiona bine, caci ea are tendinta de a domina.

Trebuie insa sa stie sa-l aprecieze pentru toata atentia lui, sa-i arate permanent cat ii admira calitatile, altfel ii va da sentimentul de sluga si asta e inacceptabil pentru nativul Fecioara. Daca exista respect reciproc si-si acorda spatiul necesar de desfasurare, mai ales acolo unde personalitatile lor difera, atunci relatia are sanse de durata.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Top

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Pune o intrebare