Astrologie

#leu #berbec #femeia leu #barbatul berbec #compatibilitati

Compatibilitati: femeia Leu si barbatul Berbec

Femeia Leu si barbatul Berbec sunt amandoi energici si pasionali, traind viata la maxim. Se inteleg bine pe plan erotic si profesional, sunt deschisi catre noi experiente si au talentul de a face bani multi. Sunt atrasi de toate lucrurile care le pot infrumuseta viata, le place sa straluceasca si sa se puna reciproc in valoare.

Nativa Leu trebuie sa invete sa se abtina cand vrea sa domine in cuplu, pentru ca Berbecul este independent si nu-i place sa fie condus.

Daca-I spune mereu ce are de facut, va reusi sa-l enerveze suficient pentru a-l pierde in favoarea unei alte cuceriri . In plus, exista nativi Berbec inca in faza de mari cuceritori, care alearga dupa alte femei, pentru ca nu sunt pregatiti sa-si asume vreo responsabilitateintr-o relatie stabila . Ori Leoaica vrea sa fie centrul universului acestuia, prezenta ei sa stearga trecutul definitiv si sa nu mai aiba ochi decat pentru ea. Daca nu primeste totul din partea lui, se considera profund ofensata si pleaca. Ii admira puterea si energia, dar vrea alaturi de ea un brbat matur, care stie ce-si doreste si care-si urmareste scopul pana il atinge.

Ea, in schimb, trebuie sa invete sa-l tolereze si sa-l educe intr-o maniera cat se poate de subtila, fara ca Berbecul sa-si dea seama. Sunt ambitiosi si optimisti, privind mereu spre viitor, astfel incat pot realiza multe impreuna. Sunt tentati sa faca cheltuieli mari, pentru a-si satisface dorinta de a poseda tot ce-I mai bun, sunt persoane extravagante si stralucitoare. Pun mare pret pe dezvoltarea in cariera si pe timpul liber petrecut cu prietenii, unde aduc un plus de energie si de veselie.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Expertul Acasa.ro, Silvia Teodorescu, arhitect

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro