Astrologie

#balanta #leu #barbatul balanta #femeia leu #compatibilitati

Compatibilitati: femeia Leu si barbatul Balanta

Este o relatie destul de functionala cea dintre o femeie Leu si un barbat Balanta . Ea apreciaza eleganta si manierele desavarsite ale nativului, iar el se simte atras irezistibil de stralucirea si increderea Leoaicei.

Nativul Balanta este sensibil la frumos, astfel incat in mod sigur va fi cucerit de frumusetea si senzualitatea femeii Leu. Ea ii daruieste stabilitate si-l echilibreaza, oferindu-i increderea de a actiona atunci cand ii vine greu sa ia o decizie. Amandoi se bucura de un trai in lux, de vacantele costisitoare, de iesirile in societate, la petreceri, opera, expozitii, oriunde exista lume multa si de calitate, sa poata sa discute pe diverse teme cu oameni inteligenti, sa faca cat mai multe cunostinte si sa-si etaleze talentul oratoric.

Se pricep de minune la cumparaturi si poate numai un barbat Leu ar putea sa se priceapa mai bine decat nativul Balanta sa-i cumpere partenerei un cadou. Are gusturi extreme de fine, exact asa cum ii place ei, astfel incat surpriza va fi pe masura. El este dispus sa se lase condus de Leoaica, caci o admira si intuieste puterea caracterului sau. De fapt, este mandru sa-si faca aparitia cu o femeie cu personalitate, extreme de frumoasa si care are intotdeauna prestanta, oriunde ar merge.

Totusi, pentru ca nativul sa-si poata echilibra cele doua talere, barbatul balanta are nevoie sa fie rasplatit pentru ca-i este devotat, prin urmare in momentul in care ar deveni un simplu accesoriu s-ar putea sa dispara. Are nevoie de iubire si caldura sufleteasca, asa cum o floare are nevoie de lumina, ca sa se simta cu adevarat implinit. Daca ea il zdrobeste prin energia ei apasatoare, prin forta si furia atat de binecunoscuta la nativii Lei, ii va provoca senzatia de inferioritate, ceea ce-i imposibil de suportat.  In schimb, amandoi sunt generosi si amabili, fiind unele dintre cele mai bune gazde din intreg zodiacul . In plus, barbatul Balanta este o persoana calma, pacifista, gata sa aplaneze conflictele, lucru extrem de apreciat de Leu, care nici el nu este un razboinic daca considera ca situatia se poate rezolva cu capul. In general, se completeaza reciproc, el ca subaltern si ea ca lider, gasind in celalalt multe dintre lucrurile de care au nevoie.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro

Sfatul expertului