Astrologie

#compatibilitate #compatibilitati #gemeni #taur #femeia gemeni #barbatul taur #horoscop

Compatibilitati: femeia Gemeni si barbatul Taur

Una dintre trasaturile comune ale unei femei Gemeni si unui barbat Taur o reprezinta domeniul financiar. Se pricep amandoi sa faca eforturile necesare pentru a obtine un profit de ordin banesc. Cum barbatul Taur este strangator insa, s-ar putea trezi ca partenera cheltuie mai mult decat era nevoie si nu neaparat pe lucruri absolute necesare. In plus, el are tendinta sa considere ca orice bun al partenerei este implicit si al lui, iar nativa Gemeni se poate simti lezata, caci ii place independenta.

In plus, ea are nevoie permanent de stimuli externi, schimbarea ii face bine, iesirile, distractia cu prietenii, convorbirile nesfarsite peste balustrada de la balcon sau ore in sir la telefon. Barbatul Taur nu vorbeste decat atat cat trebuie, nu spune nimic despre viata si problemele lui, nu pierde vremea cu discutii lungi pentru ca-i plac lucrurile clare, scurte, la obiect si mai ales, fiind un semn fix de pamant, adora sa stea acasa si fuge de orice eveniment care-i poate tulbura traiul linistit.

Cand el o accepta asa cum este, cu ciudateniile si apucaturile ei, cu nevoia sa de libertate, relatia poate functiona, atata timp cat Gemenii ii asigura o conditie financiara buna. Barbatul Taur, in schimb, o echilibreaza, o aduce cu picioarele pe pamant, ii arata ce este de facut, care-I sunt responsabilitatile. Pe de alta parte, nativa poate aduce in viata linistita a Taurului acel element tonic, care ii da energia necesara ca sa se distreze, sa guste viata la maxim, sa renunte la reguli si principii, in favoarea catorva ore de libertate de exprimare. Pentru a face cuplul sa functioneze, trebuie ca cei doi sa se accepte si sa aprecieze la celalalt ceea ce nu gaseste in sine insusi.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Culorile care atrag noroc in casa ta

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro